Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:58 Kto się wybiera w terminie 27.06/11.07 ??? Kto już był??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antidotumm Re: hotel mount athos 23.05.05, 12:44 Ja jade od 20/06 do 4.07, z Itaka. Miarodajna opinia jest dostepna na portalu forum.wakacje.pl, cytuje: "Autor: ~heniu 28-04-2005 20:44 wyślij odpowiedź bylem w hotelu mont atos 4 lata temu . osrodek ten skladal sie z budynku glownego i bungalowow.ja mieszkalem w bungalowie i bylem zadowolony , gdyz byla wieksz swoboda niz w budynku hotelowym. bungalowy sa parterowe, posiadaja male tarasiki na ktorych sa stoliki i krzesla. bungalowy sa w malym parku tuz obok budynku glownego ischodza po malutkim zboczu w kierunku morza.sam osrodek lezy na uboczu w poblizu wtedy bylo tylko pole biwakowe.hotel lezy prawie tuz przy morzu .posiada dwa baseny . jeden z woda morska drugi z woda slodka .baseny sa tuz przy plazy. sama plaza jest dosc waska itroche zwirowata. jest dosc krotka okolo 300m iz jednego konca jest zakonczona gora wchodzaca do morza tak ze nie mozna tamtedy przejsc.w odleglosci 300-400 mod osrodka znajduje sie maly port rybacki zbudynku glownego jest na niego widok.port ten jest dosc cich y i nie przeszkadzal ,rybami nie smierdzi .najblizsza miejscowosc to jerisos.male miasteczko nic ciekawego.posiadajedynie ladna piaszczysta i duza plaze.w poblizu hotelu przystanek autobusowy i proponuje jechac 20 km do Quranopoli.tam wsiasc na prom [kursy co godzina]i poplynac na wyspe amuliani. plynie sie okolo 20 minut.wyspa jest mala ale zamieszkala.na tej wyspie jest piekna szeroka plazaz bielutkim drobniutkim piaskiem. plaza jest w zatoce morze plytkie dno morza piaseczek.od promu do tej plazy 2ominut pieszo.acha w morzu przy hotelu w odleglosci 15m sa na dnie duze okragle kamienie na ktorych sa jezowce trzeba plywac w odpowieddnichbutach bo sie wbijaja w stopy.blizej brzegu ich nie ma.odpowiem na wasze kolejne pytania.z salonik jedzie sie 2do 3 godzin .sama podroz autobusem jest ciekawa gdyz jedzie sie przez gory przeplatane morzem." W ile osob jedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: hotel mount athos 23.05.05, 13:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=14634534 Odpowiedz Link Zgłoś