Gość: Asia IP: *.lodzka.policja.gov.pl 14.06.05, 15:06 mam prośbę czy ktoś zna jakieś linki na campingi w grecji gdzie szukać, bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 21d1 Re: campingi w Grecji IP: 62.74.160.* 15.06.05, 10:55 nie mam linku, ale dobry camping jest w miej.Stomio rywiera olimpijska. 40 km od Katerini w kier.Larysa nad morzem,plaza piasek,ratownicy,kajaki,banana,narty,lotnie,itd. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: do 21d1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:26 a czy w stomio są skutery wodne ewentualnie drogowe i jakie są jeszcze atrakcje ja jade z tecza do wlassis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: a ceny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:34 a pamietasz może ceny za te atrakcje wodne np banan lotnia itp oraz wycieczek fakultatywnych skiatos meteory?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aim Re: campingi w Grecji IP: *.katowice.pik-net.pl 15.06.05, 12:28 bardzo proszę: (ja korzystałam jak szukałam kempingów na Krecie) www.camping.gr/ www.travelling.gr/camping/ www.camping-in-greece.gr www.campingreece.gr/campsites.htmpozdr, aim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aim Re: campingi w Grecji IP: *.katowice.pik-net.pl 15.06.05, 12:29 bardzo proszę: (ja korzystałam jak szukałam kempingów na Krecie) www.camping.gr/ www.travelling.gr/camping/ www.camping-in-greece.gr www.campingreece.gr/campsites.htm pozdr, aim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: campingi w Grecji IP: *.lodzka.policja.gov.pl 16.06.05, 11:09 Dzięki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś