Gość: janek IP: *.toya.net.pl 02.07.05, 20:24 Czy ktoś był w Ipsos na Korfu??? Jak tam jest??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rezydent z Korfu Re: Korfu IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 04.07.05, 17:47 Wesolo!! Ha,ha,ha...Jedna z bardziej rozrywkowych miejscowosci na wyspie.Troche waska plaza przy glownej drodze ale ogolnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Korfu IP: *.toya.net.pl 05.07.05, 01:24 Rezydent dziekuje za info:-) Powiedz mi (jak możesz ) coś więcej o tej miejscowości i okolicach. Gdzie warto się wybrać? Ja niestaty nie jeżdzę samochodem więc pozostają mi autobusy:-(( Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent z Korfu Re: Korfu IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 17:42 Z autobusami to troche problem bo jazdza jak chca.Ipsos to niezle miejsce wypadowe z specyficznym klimatem.Waska zwirkowa plaza wzdluz glownej drogi.Co do zwiedzania to pewnie kogos poznasz z prawkiem i pojezdzisz.Cala polnoc jest ciekawa najlepiej ja zjezdzic wzdluz i w szerz.Troche juz pisalem na tym forum o zwiedzaniu(a moze na wakacjach pl....).Poszperaj Odpowiedz Link Zgłoś