Dodaj do ulubionych

PODRÓŻ AUTOKAREM - co potrzebne !!!

20.07.05, 16:03
Witam,
niedlugo wyjezdzam do Grecji autokarem, podroz trwa niestety bardzo dlugo i
zastanawiam sie co jest potrzebne na taka podroż: koc, poduszka, spiwor???
Prosze o rade, i opis jak wyglada podroz autokarem do Grecji.
Z gory wielkie dzieki:)
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: helen Re: PODRÓŻ AUTOKAREM - co potrzebne !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.07.05, 16:26
      W zeszłym roku jechałam do Szkocji autokarem, a raczej najpierw do Londynu,
      jakieś 23 godziny, weź oprócz oczywiści jedzenia i picia na drogę, kosmetyki do
      odświeżenia się podczas podróży, szczoteczkę, pastę itp, wilgotne chusteczki to
      twarzy i np intymne również, są różne do kupienia, to znacznie ułatwia sprawę,
      mały ręczniczek, drobne na ubikacje, skarpetki na noc, w nocy może ci być
      chłodno, jak lubisz to cos do przykrycia, ja miałam bluzę, ale jak my
      jechaliśmy to upałów nie było, zresztą to nie ten kierunek, tak się spakuj żeby
      rzeczy do ewentualnego przebrania miec na wierzchu walizki, mój mąż polał się
      kawą i kopaliśmy w walizce za koszulką.... a reszta ... wyobraź sobie siebie w
      autokarze przez tyle godzin i pomyśl co by ci ułatwiło życie, mała poduszeczka
      przyda się, jak nie pod głowę to pod plecy, bo te potrafią rozboleć...

Powodzenia...
      • Gość: Tomstar Re: PODRÓŻ AUTOKAREM - co potrzebne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:20
        Koc czy śpiwór to raczej nie, bo noce są ciepłe. ja jechałem koniec kwietnia to
        polarowy kocyk sie przydal. kup sobie taki dmuchany kolnierzyk usztywniajacy na
        szyje ktory robi za poduszke, a najlepiej jakiegos przystojnego faceta w ktorego
        mozna sie wtulic ;-)
    • moniamo Re: PODRÓŻ AUTOKAREM - co potrzebne !!! 20.07.05, 19:52
      Dzieki za rady!!!:)

Na szczescie mam do kogo sie wtulic, hehe...:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka