margerita11 28.07.05, 15:04 Macie jakies pytania to chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasia Re: STOMO BP TĘCZA HOTEL VLASSIS WRÓCIŁAM!!! IP: *.lodzka.policja.gov.pl 28.07.05, 15:18 jaka jest ta miejscowość byłam w Paralii i Leptokarii znam Olimpic B. Czy jest mała czy duża jak z komunikacją czy da się z tamtąd gdzieś pojechać? Czy biuro było ok czy nie było żadnych problemów? Jeśli masz jakieś zdjęcia z tej miejscowości to badzo proszę stopczyk22@gazeta.pl dzięki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: STOMO BP TĘCZA HOTEL VLASSIS WRÓCIŁAM!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.07.05, 21:40 Jak podróż? Tęcza zapewniła godziwe warunki? A hotel w porządku? No i napisz coś o tej mieścinie...jest tam co robić czy trzeba udać się gdzieś dalej w poszukiwaniu jakiejs tawerny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: STOMO BP TĘCZA HOTEL VLASSIS WRÓCIŁAM!!! IP: *.magma-net.pl 30.07.05, 10:48 Ja też poproszę o wszelkie informacje-jak podróż,jaki hotel i najważniejsze- coś o Stomio-tawerny,ceny,komunikacja.Jeśli to możliwe to proszę także o zdjęcia.Z góry dziękuję. Anka-splean@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: STOMO BP TĘCZA HOTEL VLASSIS WRÓCIŁAM!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.08.05, 12:00 no i co Margerita? Miałaś odpowiedzieć na pytania i cisza...napisz coś szybko, bo niedługo nie będzie to potrzebne...sam się przekonam, na własnej skórze. Jak hotel, jak biuro, jak Stomio? Odpowiedz Link Zgłoś