IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.08.05, 09:08
www.eccoholiday.com/hotel,1045.php
Czy kotś był w tym hotelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bianca Re: KORFU IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.08.05, 14:01
      nikt nie był na Korfu w tym hotelu???????
      • Gość: Megi Re: KORFU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:05
        Ja byłam. Prześliczna miejscowość. Hotel bardzo fajny jak na 3*. Cały
        odnowiony...a może nowy? Ładne pokoje z lodówkami, czajnikami elektrycznymi i
        podstawowymi naczyniami (to rzadkość tam gdzie się kupuje hotel z wyżywieniem).
        Prowadzi go przesympatyczna rodzina. Pokoje z widokiem na morze - super!
        Śniadania je się w hotelu, a obiadokolacje w restauracju naprzeciwko, dobre
        jedzenie (choć ja nie jestem wybredna). Do plaży (przewaga piasku, ale też
        kamienie - najfajniejsza i najspokojniejsza jest po prawej stronie) 10 min
        spacerkiem, albo 5 schodami przy sąsiednim hotelu. Ogólnie super :-)
        • Gość: Bianca Re: KORFU IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.08.05, 07:47
          Dzięki za bardzo za opinię.
          A w jakim m-cu byłaś?Czy jest tam dużo ludzi, tłok na plaży czy raczej
          spokojnie?
          • Gość: Bianca Re: KORFU IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.08.05, 07:48
            Byłaś z biura Eccoholiday?
            • Gość: Megi Re: KORFU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:36
              Tak, byłam z Ecco pod koniec czerwca, zreszta tylko oni maja ten hotel i tą
              miejscowość w ofercie. Na plaży nie ma tłoku, zwłaszcza jak się przejdzie trochę
              w prawo - ona robi się wtedy węższa, ale całkowicie piaszczysta i jest bardzo
              łagodne zejście do morza. Miałam swoje uluboine miejsce, po obu stronach były
              ogromne głazy i tworzyło to taką jakby mini-zatoczkę, w której najczęsciej
              bylismy zupełnie sami.
              • Gość: Bianca Re: KORFU IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.08.05, 10:48
                Dzięki za info.Tyle jest negatywnych opinii o Eccoholiday.
                Chciałam się upewnić, bo na zdjęciach fajnie wygląda ten mały hotelik.
                • Gość: Megi Re: KORFU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:27
                  Eeee tam, o każdym biurze są tak naprawdę nagatywne opinie i w każdym można źle
                  trafić (opóźnienia samolotów, brzydki pokój w hotelu, zmiana hotelu itp.itd.)
                  Zauważ, że tutaj na forum masz opinie kilkunastu, może kilkudziesięciu (rzadko!)
                  osób na temat danego biura i są to zwykle niezadowoleni turyści, bo zadowolonym
                  się nie chce pisać, nie wspominając o tym jak mały odsetek w ogóle bierze udział
                  w dyskusji na jakimkolwiek forum. Nie można się sugerować taką skrajną opinia
                  mniejszości, zakładając, że co tydzień takie np. Ecco wysyła na wakacje kilka
                  tysięcy osób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka