Gość: Bianca IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.08.05, 09:08 www.eccoholiday.com/hotel,1045.php Czy kotś był w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bianca Re: KORFU IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.08.05, 14:01 nikt nie był na Korfu w tym hotelu??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: KORFU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:05 Ja byłam. Prześliczna miejscowość. Hotel bardzo fajny jak na 3*. Cały odnowiony...a może nowy? Ładne pokoje z lodówkami, czajnikami elektrycznymi i podstawowymi naczyniami (to rzadkość tam gdzie się kupuje hotel z wyżywieniem). Prowadzi go przesympatyczna rodzina. Pokoje z widokiem na morze - super! Śniadania je się w hotelu, a obiadokolacje w restauracju naprzeciwko, dobre jedzenie (choć ja nie jestem wybredna). Do plaży (przewaga piasku, ale też kamienie - najfajniejsza i najspokojniejsza jest po prawej stronie) 10 min spacerkiem, albo 5 schodami przy sąsiednim hotelu. Ogólnie super :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: KORFU IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.08.05, 07:47 Dzięki za bardzo za opinię. A w jakim m-cu byłaś?Czy jest tam dużo ludzi, tłok na plaży czy raczej spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: KORFU IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.08.05, 07:48 Byłaś z biura Eccoholiday? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: KORFU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:36 Tak, byłam z Ecco pod koniec czerwca, zreszta tylko oni maja ten hotel i tą miejscowość w ofercie. Na plaży nie ma tłoku, zwłaszcza jak się przejdzie trochę w prawo - ona robi się wtedy węższa, ale całkowicie piaszczysta i jest bardzo łagodne zejście do morza. Miałam swoje uluboine miejsce, po obu stronach były ogromne głazy i tworzyło to taką jakby mini-zatoczkę, w której najczęsciej bylismy zupełnie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: KORFU IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.08.05, 10:48 Dzięki za info.Tyle jest negatywnych opinii o Eccoholiday. Chciałam się upewnić, bo na zdjęciach fajnie wygląda ten mały hotelik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: KORFU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:27 Eeee tam, o każdym biurze są tak naprawdę nagatywne opinie i w każdym można źle trafić (opóźnienia samolotów, brzydki pokój w hotelu, zmiana hotelu itp.itd.) Zauważ, że tutaj na forum masz opinie kilkunastu, może kilkudziesięciu (rzadko!) osób na temat danego biura i są to zwykle niezadowoleni turyści, bo zadowolonym się nie chce pisać, nie wspominając o tym jak mały odsetek w ogóle bierze udział w dyskusji na jakimkolwiek forum. Nie można się sugerować taką skrajną opinia mniejszości, zakładając, że co tydzień takie np. Ecco wysyła na wakacje kilka tysięcy osób. Odpowiedz Link Zgłoś