olivka29 24.08.05, 14:04 Wylatujemy prawdopodobnie 17.09 z Rainbowtours z P-nia. Ktoś jeszcze?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.05, 00:23 Ja tez 17.09,ale z W-wy. Jeszcze tylko jutro musze zaplacic i urlop stanie sie faktem :))) pozdrawiam i do zobaczenia Anka Odpowiedz Link Zgłoś
olivka29 Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? 25.08.05, 09:58 Super, ja dziś jadę dograć szczegóły w biurze podr. Jak będę już na 100% pewna, że jedziemy skrobnę do Ciebie maila - dasj znać na jaki adres. Razem zawsze raźniej:) pozdrawiam Gość portalu: Anka napisał(a): > Ja tez 17.09,ale z W-wy. Jeszcze tylko jutro musze zaplacic i urlop stanie sie > faktem :))) > > pozdrawiam i do zobaczenia > Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.05, 00:05 O rany,dopiero teraz wrocilam z pracy. No to przyklepane. Zaplacilam i moge juz myslec o wyjezdzie. Z opiniami sie zgadzam. Wlasciciel jest wspanialym, milym czlowiekiem. Pies jest fantastyczny, ale koty tez. Zwlaszcza jak wchodza przez okno i wskakuja na lozko budzac cie w nocy. Mozesz do mnie pisac na aniula1905@vp.pl pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: *.citibank.com 30.08.05, 11:03 Olivka, odezwij sie. Zalatwilas coś? Anka Odpowiedz Link Zgłoś
ella35 Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? 25.08.05, 13:35 Ale wam zazdroszczę! Byłam tam w zeszłym roku, było super!!! Koniecznie wynajmijcie samochód i pozwiedzajcie: Elafonisi, Moni Preveli, polecam też rejs na Gramvoussę. Jeżeli kupicie bilet w porcie w Kastelli (nieco poza miastem)w przeddzień rejsu, to będzie kosztować 10 Euro, w dniu wyjazdu już 20Euro (tak było w zeszłym roku). Koniecznie zobaczcie Wąwóz Samaria, jest przecudowny! Jeżeli będziecie mieć jakieś pytania, chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva_walter Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: 217.153.18.* 25.08.05, 13:55 tez bylam i tez zazdroszcze:-)))))) wlascieciel jest super i ma superowego psa:- ))hehe.my poznawalismy Krete Ktelem (ichniejszy pks), bo pupy wolowe z nas a nie kierowcy, i tez super:-) Odpowiedz Link Zgłoś
markos322 Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? 25.08.05, 14:28 To miejsce jest naprawdę fajne i rzeczywiście najbardziej odjazdowy jest właściciel. Prawdziwy kreteńczyk (marynarz na emeryturze) nie jest zmanierowany przez żądzę pieniądza. Studio może nie jest szczytem luksusu, ale ma dużo uroku. Bardzo Ci zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? 25.08.05, 14:52 Dodam że włąściciel sprzedaje oliwę włąsnej produkcji. BAARDZO dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva_walter Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: 217.153.18.* 25.08.05, 15:58 a nie mogłaś tego rok temu napisac? he?:-))) z pozostałych Twoich rad skorzystalam, nie zaluje:-)), pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorothea Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:31 Witam,, zgadzam sie, ze to fantastyczne miejsce, bylam w zeszlym roku i chetnie jeszcze kiedys tam wroce. Wlasciciel przemily, pies ("luigi") lubi kielbase i jest bardzo towarzyski (czasem odprowadza gosci do ulicy), koty tez super, jedza wszystko nawet chipsy;. Podczas naszego pobytu przyblakal sie jeszcze jeden pies, ale nie wiem czy bedzie tam nadal:). Studia sa niczego sobie, dwupoziomowe, wiec wygodne. Miasteczko tez fajne. Zwiedzic trzeba duuuzo.... zwlaszcza zobaczyc takie plaze jak: Falasarna (moim zdaniem najladniejsza!), Elafonissi, i rejs na Gramvouse oczywiscie. zycze super wrazen! Odpowiedz Link Zgłoś