Dodaj do ulubionych

Kto do Kato Stalos, studia Egli?

24.08.05, 14:04
Wylatujemy prawdopodobnie 17.09 z Rainbowtours z P-nia. Ktoś jeszcze?:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.05, 00:23
      Ja tez 17.09,ale z W-wy. Jeszcze tylko jutro musze zaplacic i urlop stanie sie
      faktem :)))

pozdrawiam i do zobaczenia
      Anka
      • olivka29 Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? 25.08.05, 09:58
        Super, ja dziś jadę dograć szczegóły w biurze podr. Jak będę już na 100% pewna,
        że jedziemy skrobnę do Ciebie maila - dasj znać na jaki adres. Razem zawsze
        raźniej:)
        pozdrawiam

Gość portalu: Anka napisał(a):

> Ja tez 17.09,ale z W-wy. Jeszcze tylko jutro musze zaplacic i urlop stanie
        sie
        > faktem :)))
        >
        > pozdrawiam i do zobaczenia
        > Anka
        • Gość: Anka Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.05, 00:05
          O rany,dopiero teraz wrocilam z pracy.
          No to przyklepane. Zaplacilam i moge juz myslec o wyjezdzie. Z opiniami sie
          zgadzam. Wlasciciel jest wspanialym, milym czlowiekiem. Pies jest fantastyczny,
          ale koty tez. Zwlaszcza jak wchodza przez okno i wskakuja na lozko budzac cie w
          nocy.
          Mozesz do mnie pisac na aniula1905@vp.pl
          pozdrawiam
          Anka
          • Gość: Anka Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: *.citibank.com 30.08.05, 11:03
            Olivka, odezwij sie. Zalatwilas coś?

Anka
    • ella35 Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? 25.08.05, 13:35
      Ale wam zazdroszczę! Byłam tam w zeszłym roku, było super!!! Koniecznie
      wynajmijcie samochód i pozwiedzajcie: Elafonisi, Moni Preveli, polecam też rejs
      na Gramvoussę. Jeżeli kupicie bilet w porcie w Kastelli (nieco poza miastem)w
      przeddzień rejsu, to będzie kosztować 10 Euro, w dniu wyjazdu już 20Euro (tak
      było w zeszłym roku). Koniecznie zobaczcie Wąwóz Samaria, jest przecudowny!
      Jeżeli będziecie mieć jakieś pytania, chętnie odpowiem.
      • Gość: eva_walter Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: 217.153.18.* 25.08.05, 13:55
        tez bylam i tez zazdroszcze:-)))))) wlascieciel jest super i ma superowego psa:-
        ))hehe.my poznawalismy Krete Ktelem (ichniejszy pks), bo pupy wolowe z nas a
        nie kierowcy, i tez super:-)
        • markos322 Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? 25.08.05, 14:28
          To miejsce jest naprawdę fajne i rzeczywiście najbardziej odjazdowy jest
          właściciel. Prawdziwy kreteńczyk (marynarz na emeryturze) nie jest zmanierowany
          przez żądzę pieniądza. Studio może nie jest szczytem luksusu, ale ma dużo uroku.
          Bardzo Ci zazdroszczę.
          • neronka Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? 25.08.05, 14:52
            Dodam że włąściciel sprzedaje oliwę włąsnej produkcji.
            BAARDZO dobra.
            • Gość: eva_walter Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: 217.153.18.* 25.08.05, 15:58
              a nie mogłaś tego rok temu napisac? he?:-))) z pozostałych Twoich rad
              skorzystalam, nie zaluje:-)), pozdrawiam!
    • Gość: dorothea Re: Kto do Kato Stalos, studia Egli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:31
      Witam,, zgadzam sie, ze to fantastyczne miejsce, bylam w zeszlym roku i chetnie
      jeszcze kiedys tam wroce. Wlasciciel przemily, pies ("luigi") lubi kielbase i
      jest bardzo towarzyski (czasem odprowadza gosci do ulicy), koty tez super,
      jedza wszystko nawet chipsy;. Podczas naszego pobytu przyblakal sie jeszcze
      jeden pies, ale nie wiem czy bedzie tam nadal:). Studia sa niczego sobie,
      dwupoziomowe, wiec wygodne. Miasteczko tez fajne. Zwiedzic trzeba duuuzo....
      zwlaszcza zobaczyc takie plaze jak: Falasarna (moim zdaniem najladniejsza!),
      Elafonissi, i rejs na Gramvouse oczywiscie. zycze super wrazen!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka