molo000 10.01.06, 15:47 Czy ktoś z Was był może w tym hotelu? niestety na znalazłam opisu na forum grecja-Hotele i dlatego pytam. z góry dziękuję za każdą opinie- pomoże mi w podjeciu decyzjki odnosnie miejscowości na Rodos i hotelu. molo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ten Re: Club Atlantica Aegean Blue- Kolymbia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 09:06 Hotel jest suuuuper. Nowy, piekne pokoje, baseny, ladna plaza. Kolimbia to bardzo spokojne i fajne miejsce, moim zdaniem tysiac razy fajniejsze niz wietrzne zwirowiska na polnocy (Ialyssoss) czy opanowane przez hordy pijacych Brytoli Faliraki. Polecam Kolimbie i Lardos. Odpowiedz Link Zgłoś
majka282 Re: Club Atlantica Aegean Blue- Kolymbia 17.01.06, 18:47 Ja też myślę o tym hotelu. Chcę tam jechać w maju z 2- latką. Natomiast najwieksze moje wątpliwość wzbudza palaż , bo to co znalazłam na tym forum nie wygląda zbyt uroczo , (mam na myśli plażę) www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g189449-d506721-r3662834-Atlantica_Aegean_Blue_Beach_Resort-Rhodes_Dodecanese.html Odpowiedz Link Zgłoś
majka282 Re: Club Atlantica Aegean Blue- Kolymbia 18.01.06, 09:19 zanlazłam jeszcze taki film : www.holidaywatchdog.com/Kolymbia-Holiday- Reviews-80.html może będzie pomocny Odpowiedz Link Zgłoś
majka282 Re: Club Atlantica Aegean Blue- Kolymbia 18.01.06, 09:19 jeszcze raz link www.holidaywatchdog.com/Kolymbia-Holiday-Reviews-80.html Odpowiedz Link Zgłoś
molo000 Re: Club Atlantica Aegean Blue- Kolymbia 18.01.06, 09:35 jest jeszcze drugi hotel z tej sieci w Kolimbii Atlantica Imperial Resort. Oba maja mniej więcej takie same wysokie dosyć opinie na tripadvisor - czytałam. Może ktos wie, czy te hotele sa połozone koło siebie? dziekuję z góry, molo Odpowiedz Link Zgłoś