Dodaj do ulubionych

rodos - kiotari

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:33
prosze napiszcie mi coś o tym rejonie . nigdzie nic nie mogę znaleść a już
wogóle o hotelu rodos princes . czy ktoś go widział ,a może ktoś był i może
mi go ocenić ?
Obserwuj wątek
    • saka48 Re: rodos - kiotari 03.03.06, 15:16
      My jedziemy do Kiotari 11.06 ale do hotelu Mitsis Rodos Village
      Kiotari to podobno sielska spokojna okolica
      • Gość: MARTYNA Re: rodos - kiotari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:55
        PROSZĘ BARDZO O OPINIE O HOTELU MITSIS RODOS VILLAGE, JAK WRÓCISZ! JA TAM TEŻ
        LECĘ Z RODZINKĄ 25,06!
        • Gość: ALBERCIK Re: rodos - kiotari IP: 62.29.136.* 29.03.06, 15:46
          Byłem w zeszłym roku z TUI POLSKA. Grecka kategoria 5 gwiazdek. Zasługuje - nie
          zawiedziesz się. Duży kompleks niejako wykuty w skalnym zboczu - poszczególne
          budynki połażone są na różnych poziomach. Kilka basenów. Z tego położonego na
          najwyższym stopniu rewelacyjny widok na morze. Do morza 400 m. mostkiem nad
          małoruchliwą drogą lokalną. Plaża piskowo - żwirowo - kamienista. Łagodne
          zejście do morza. Kuchnia bardzo dobra. Lubie zjeść - wiem co mówię - dużo i
          dobrze aczkolwiek trochę za mało typowo greckich potraw. Przeważa kuchnia
          kontynentalna.
    • Gość: tgwiazda Kiotari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:09
      Hotel o którym piszesz tak naprawde lezy obok wioski Kiotari (jakieś 2 km na
      północ).
      Sporo informacji znajdziesz w moim opisie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=22246585&a=26577325
      • Gość: tgwiazda Re: rodos princess IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:28
        dopiero teraz skojarzylem rodos princess.
        hotel to bardzo komfortowy kombinat turystyczny, ogromny budynek, sporo boisk,
        wlasna plaża, bardzo fajny basen, wieczorne rozrywki i animacje w amfiteatrze.
        Strasznie dużo, strasznie hałaśliwych Włochów. Hotel zdecydowanie nie jest
        kameralny, ale mi sie podobał (zwłaszcza wieczorem, kiedy odwiedzałem go
        zniechęcony cisza i kameralnoscia mojego hotelu Ekaterini)
        Do "śródmieścia" Kiotari około 1 km. Gdy będziesz chciała zaznac wieczorem
        odrobiny spokoju to polecam spacery wzdłuż plaży na południe aż do Gennadi i z
        powrotem (1,5 - 2 godziny)
        W hotelu jest duży sklep z pamiatkami, alkoholem i slodyczami. Po drugiej
        stronie ulicy taki kompleks pamiatkowo, spozywczo, duperelowy.
        Fajny 'supermarket' spozywczy w samym Kiotari, 50 metrow za hotelem Ekaterini.
    • Gość: tgwiazda Re: rodos - kiotari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:29
      a jakie polskie biuro podrozy wysyla do tego hotelu? w zeszlym roku nie bylo
      tam Polakow.
      • Gość: mucha Re: rodos - kiotari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:37
        ja jadę z tui w czerwcu . dziękuje za informacje ,teraz rozumiem dlaczego
        nigdzie nie ma informacji o
        tym hotelu .
        • Gość: MARTYNA Re: rodos - kiotari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:54
          DZIĘKUJE ZA SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE O TYM HOTELU ALBRCIK! BARDZO CIĘŻKO ZNALEŚĆ
          JAKIEŚ O TYM HOTELU ! CZYTAŁAM TYLKO RÓŻNE OPINIE NA ANGIELSKIM FORUM,
          PRZEWAŻNIE DOBRE! JA LECĘ Z KATOWIC 25,06,2005 , Z KATOWIC!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka