Gość: Beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:36 Zrobiłam właśnie raezerwację z mężem na 07.07 na dwa tyg.w hotelu Aparthotel Sena Melody . Czy moze ktoś był, widział, słyszał :) o toj miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_lenka79 Re: Ialyssos na Rodos 16.03.06, 11:10 Ja słyszałam i widziałam :) Bylismy rok temu, i baaaardzo sobie chwalimy. Mieszkalismy w przytulnym hoteliku Holiday Apartments, prowadzonym przez świetne małżeństwo,gdzie był spokój cisza i super warunki.miejscowosc tez bardzo ładna,polecam dobrą tawernę w drodze na plaże "Platon".Swietne jedzenie i miła obsługa,i zawsze po jedzonku dają cos jeszcze,a to owoce,a to jakąś naleweczkę :)Mielismy widok na Filerimos,w hotelu były rowerki do wypozyczenia.Z centrum są taksówki,do Rodos 8 Euro. Taksówkarze pytają sie zawsze skąd jestescie. Wiec warto wiedziec kto to jest Warzecha :))) Plaże nie są przepełnione, lezaki na plazy płatne. Kamienie na plazy to udręka :( Ale da sie przeżyć :) Warto pomyślec o samochodzie i pojezdzic po wyspie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Ialyssos na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:08 dziękuję bardzo za odp. A są jakieś fajne dyskoteki, które mogłabyś polecić? Z jakiego biura byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lenka79 Re: Ialyssos na Rodos 16.03.06, 12:21 My lecielismy ze Scan Holiday. Co do dyskotek :) Po całym dniu zwiedzania w tym upale nie mieliśmy sił na zabawe :) Ale Grecy to takie nocne marki i słychac było że bawią sie dobrze :) W kwestii dyskotek nie pomogę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orija Re: Ialyssos na Rodos IP: *.tvgawex.pl 16.03.06, 20:33 Nastaw się na wiaterek i kamieniste plaże, które zupełnie mi i mojemu dziecku nie przeszkadzały a powiem więcej, że takie nawet wolę, bo nic się do nas nie przykleja i nie wdziera się we wszystkie otwory. Jak widzisz każdy lubi co innego-kamieniste plaże to naprawdę nie udręka...Koniecznie zwiedź Lindos i jedź na Prassonisi-tam to dopiero wieje, no i te fale...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Ialyssos na Rodos 16.03.06, 21:42 Beatko a czy moglabys podac z jakiego biura jest ta oferta? szukam czegos na Rodos ale nie przypominam sobie tego osrodka dzieki pozdr Maraska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Ialyssos na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:14 Grekos Holidey , ale za bardzo nie znam tego biura. zawsze jeździłam z Triady , ale w tym roku hotele takie sobie..., a ten całkiem przyzwoity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: Ialyssos na Rodos IP: *.chello.pl 17.03.06, 11:03 No wlasnie ostatnio dorwalam ich katalog, stad jeszcze mi nazwy osrodkow nie utwily w glowie:-) no i tez nie wiem co to za biuro, jej poprzedniczka podobno calkiem dobra...hmmm ja sie raczje na lasty nastawie chyba, nie mam teraz glowy no nic dzieki pozdrawiam maraska Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lenka79 Re: Ialyssos na Rodos 17.03.06, 14:27 Kamieniste plaże są ok, ale czasem bolą nogi :) Co do wiaterku to tak, fajnie wieje, ale w Lindos nie wieje wcale ... Tak jak upał w Rodos nie za bardzo jeszcze przeszkadzał to w Lindos mysleliśmy ze padniemy z gorąca. A jeszcze wejsc na Akropol trzeba ... :) Po drodze stoją sliczne osiołki :)i Panie , które sprzadają piękne wyroby. Polecam wzgórze Filerimos,ale nie na pieszo. Odpowiedz Link Zgłoś