Gość: mistella1 IP: 195.117.227.* 21.07.06, 08:55 Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę wynajmu samochodów w Kolymbii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sava Re: auto w Kolymbii IP: 156.17.79.* 21.07.06, 11:09 Wypozyczalni jest badzo duzo....Bylam z biurem Itaka ale samochodu nie bralismy. Biuro to ma podpisana umowe z jakas dobra wypozyczalnia ktora ma wszystkie ubezpieczenia. Wiem, ze nalezy bardzo dokladnie przeczytac umowe bo nie wszystkie wypozyczalnie daja ubezpieczenia.Pozdrawiam.Bylam w Kolimbi Star. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: auto w Kolymbii IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.07.06, 13:03 www.autoway-polska.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majorka1 Re: auto w Kolymbii IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.06, 13:25 tak już ktoś napisał, w Kolymbii jest bardzo dużo wypożyczalni. Najlpiej nie decydować się na pierwszą lepszą z brzegu a zrobić rekonesans i wybrać dla siebie najlepszą. Wypożyczalnie, które mają podpisaną umowę z hotelem czy biurem podróży nie zawsze mają najkorzystaniejszą cenę. Jednym plusem jest to, że nie trzeba nigdzie chodzić i się dopytywać, bo wszystko można załatwić za pośrednictwem rezydenta. Ja korzystałam z wypożyczalni AutoLine. Samochód był sprawny, prawie nowy a i cena przy 5 dniach wypożyczenia była bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś