Gość: apa IP: 195.245.224.* 14.02.03, 13:27 Gdzie najlepiej jechać z małymi dziećmi? Termin: czerwiec/lipiec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janosik6 Re: urlop z dziećmi w Grecji 15.02.03, 01:09 daj spok. w lipcu jest nie do wytrzymania wprost. za gopraco. temp. dochodza do 40/45 stopni. po cholere ci problemy z dziecmi ? wybierz lepiej czerwiec i to poczatki a nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
verex Re: urlop z dziećmi w Grecji 15.02.03, 12:12 Nie przesadzałbym zbytnio z tymi upałami, byłem na Rodos na przełomie lipca i sierpnia i nie było wcale tak tragicznie a wrecz bardzo przyjemnie. Jest prawdą ,że upały są duże ale nonstop wieje bardzo przyjemna bryza od morza i upału prawie wcale nie czuć.Z drugiej strony zależy też w jakim wieku są twoje dzieci bo myśmy byli z 15-letnią córką i wszyscy lubimy ciepełko. Jedynym miejscem na Rodos gdzie nie było tej słynnej Bryzy było miasto Lindos otoczone górami tam faktycznie upał był zdecydowanie większy ale wydaje mi się ,że miasto to leży w tak specyficznym miejscu ,że czy to lipiec czy czerwiec tam zawsze jest goręcej od pozostałej części wyspy. Pozdrawiam Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: urlop z dziećmi w Grecji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 15:35 Byłem z z trójką dzieci, 11,7 i 5 lat na riwierze olimpijskiej,przełom czerwca i lipca ( Velika). Pogoda bez problemów. Od Olimpu spływa fajne powietrze. Zadne z dzieci sie nie przypaliło.Oczywiście używały kremów z filtrami 18+ Odpowiedz Link Zgłoś