Dodaj do ulubionych

Pytanie do jedrzeja60

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:01
Moje pytanie dotyczy hotelu Hippocrates - a więc możesz napisać coś więcej, o
pokojach, ogólnym wyglądzie, posiłkach ? Z jakiego byłeś biura i jakimi
liniami leciałeś. Pamiętasz godzinę wylotu ? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jedrzej60 Re: Pytanie do jedrzeja60 IP: *.acn.waw.pl 01.03.07, 21:35
      Bylem z neckermanna.Lot Fischerem z W-wy 5.05.Lecial 2h20.Lot idealny,bez
      jedzenia ale mozna posluchac muzyki.Przylecial 20min po czasie.Hotel
      fajny.Jeden budynek.Pokoje duze.Stoi malzenskie loze a pod oknem/ktore jest na
      calej szerokosci sciany/jeszcze jest stolik i 2 fotele,albo trzecie lozko.W
      pokoju telewizor i lodowka .Klima centralna chyba od 15tej do rana.Lazienka
      duza czysta .Jest suszarka, szampon, mydlo.Nie pamietam problemow z recznikami
      czy ze sprzataniem.W hotelu silownia, basen kryty.Restauracja wspaniala,zarowno
      sala jak i jadlo.Co wieczor inaczej przystrojona.Mozna jesc na dworzu/i tam
      prawie wszyscy jedza/ pod palmami.Basen otwarty rowniez otoczony
      palmami.Lezakow sporo.Jeden minus plaza.Jesli lubisz czesto kapac sie w morzu
      to nie jedz do niego.Raczej Marmari .Okolica spokojna.Mozna byc co dzien na
      basenie czy animacjach w innym hotelu.Ja spedzilem tam fantastyczny urlop.Ze
      mna bylo ok 15 Polakow .Raczej nikt nie narzekal
      • Gość: krit Re: Pytanie do jedrzeja60 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:25
        Dziękuję za informację, która mnie satysfakcjonuje. W morzu bardzo lubię się
        kąpać więc szkoda, że taki jest minus. Byłam już jednak w miejscach gdzie plaża
        i dno były kamieniste a i tak byłam zadowolona. Jak przeglądam katalogi nie ma
        idealnego hotelu więc jednak jadę do Hippocratesa. Planuję wycieczki więc może
        trafimy na fajną plażę. Pozdrawiam.
        • Gość: jedrzej 60 Re: Pytanie do jedrzeja60 IP: *.acn.waw.pl 02.03.07, 22:19
          Pewnie to wiesz ze za 40min autkiem bedziesz w Kefalos .Fajna plaza przy
          ruinach swiatyni,czy plaza Paradis obok.Niewielkie fale i piaseczek.Wieksze
          fale i piasek to Marmari czy Mastrichari.Ale przyjemnie mozna sie wykapac
          blizej.Ok 1km od Hipokratesa jest Grecotel Kos Imperial.Ma lepsza plaze od
          biedy mozna juz tam sie kapac i fajny kompleks basenow.A 10min autobusem sa
          Termy.Plaza tylko troche lepsza ale woda ponad 30 stopni.Wplywa tam do morza
          strumyk naprawde goracej wody.Z Hipokratesa nie chcialo mi sie
          wyjezdzac.Moglbym tam siedziec i miesiac.Bedziesz zadowolona.W tym roku lece na
          zakynthos .Pozdrawiam.I obowiazkowo jedz na Nissyros.
          • Gość: kriti Re: Pytanie do jedrzeja60 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:45
            Dzięki za wszystkie informacje, z których na pewno skorzystam. Nissiros
            oczywiście mam w planie ale także marzę o popłynięciu na Patmos. Mam nadzieję,
            że uda się zrealizowac wszystkie zaplanowane wycieczki i też będę wylatywać z
            ciężkim sercem. Myślę, że po wakacjach będziemy na tej stronce dzielić się
            wrażeniami. Pozdrawiam Elwira

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka