Dodaj do ulubionych

gdzie na chalkidiki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 11:00
szukam apartamentu w spokojnej okolicy
Obserwuj wątek
    • bah77 Re: gdzie na Chalkidiki 05.06.07, 08:51
      A przejrzałeś już Forum?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37196&w=62936178&a=63018720

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=52051903&a=52080427

bah77
    • Gość: lukas Re: gdzie na chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:55
      przeglądałem i dziękuję
      ale nie znalazlem tam żadnego apartamentu tylko nazwy miejscowości.
      chodzi mi o coś sprawdzonego co możecie zarekomendować
      bo byliście zadowoleni
    • zona_jarka Re: gdzie na chalkidiki 06.06.07, 08:11
      www.thomson.co.uk/destinations/europe/greece/halkidiki/kriopigi/holidays-kriopigi.html
      • Gość: lukas Re: gdzie na chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 12:53
        bardzo dziękuję za linki
        ale bardzo mi zależy na waszych opiniach
        chciałbym coś wynająć na podstawie rekomendacji ludzi z forum a nie oferty
        takiej czy innej firmy
        pozdrawiam
    • zona_jarka Re: gdzie na chalkidiki 06.06.07, 13:37
      www.triada.pl/prezentacja.php?AKCJA=KRAJ&idKraju=3&TypWypoczynku=W
      • Gość: lukas Re: gdzie na chalkidiki - do zona_jarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:12
        bardzo dziękuję za linki ale nie chodzi mi o oferty biór tylko o opinie ludzi
        którzy tam byli
        pozdrawiam
        • zona_jarka Re: gdzie na chalkidiki - do zona_jarka 07.06.07, 08:37
          Właśnie za tydzień tam lecę, wrócę na początku lipca, jak Cię to urządza to po
          powrocie napiszę.
        • zona_jarka Re: gdzie na chalkidiki - do zona_jarka 07.06.07, 08:39
          Za tydzień tam lecę jak wrócę napiszę.
        • Gość: zona_jarka Re: gdzie na chalkidiki - do zona_jarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:44
          Lecę tam za tydzień jak wrócę napiszę.
    • Gość: Bożena Re: gdzie na chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 09:56
      Polecam apartamenty Posejdon w Afitos.Pięknie położone na skarpie z widokiem na
      Zatokę Toroneos, na skraju miejscowości, w spokojnym miejscu, ogród i taras
      widokowy. Każdy apartament ma 2 balkony-od strony wejścia i od pokoju, aneks
      kuchenny wyposażony w naczynia,kuchenkę, lodówkę. Jedyny mankament to brak
      klimatyzacji. Samo miasteczko Afitos jest bardzo ładne, ma niepowtarzalną
      atmosferę. Poczytaj o nim ,jest trochę informacji w internecie. My spędziliśmy
      w tym miejscu niezapomniane wakacje.
      • Gość: lukas Re: gdzie na chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 07:54
        żona_jarka dzięki ale jedziemy pod koniec czerwca ale jekbyś mogła tu się
        póżniej wpisać byłbym wdzięczny.
        Bożena afitos wygląda interesująco
        • Gość: Bożena Re: gdzie na chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 09:06
          koniec czerwca to b.dobry czas na Chalkidiki i ap.Posejdon, jeszcze nie jest
          tak gorąco i można wytrzymać bez klimatyzacji. Wielkim atutem Afitos jest
          plaża , szeroka na odcinku poniżej apartamentów prawie pusta,piękny ,jasny
          piaseczek i cudowna -czysta i ciepła woda w morzu
          • Gość: lukas Re: gdzie na chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 15:08
            bożena, ogladalem i jest super - dzieki
            • Gość: LUKAS Re: gdzie na chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 14:52
              ale jakby jeszcze ktoś mógł się podzielić iformacjami
              to było by super
    • Gość: grecio Re: gdzie na chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:27
      najlepiej kasndra
    • Gość: lukas Re: gdzie na chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:34
      nikt juz nie pomoze?
      • Gość: gość Re: gdzie na chalkidiki IP: *.elomza.pl 16.06.07, 11:25
        wejdź na stronę www.liatsastours.wczasy.com/ w ubiegłym roku tam byłam
        podobało mi się wejdź na ich forum i poczytaj, uzyskasz sporo informacji
        pozdrawiam
        • nocti_fer Re: gdzie na chalkidiki 18.07.07, 13:12
          Spędziłam tydzień na Kassandrze w małej miejscowości Possidi (Possidi Paradise
          Hotel). Nieduża miejscowość, cześć hoteli jest położona mniej niż 100 metrów od
          morza (przejście przez małą wewnętrzną, nieuczęszczaną drogę). Plaża przy samych
          hotelach raczej kamienista i dość wąska, ale niedaleko (10 minut spacerem) jest
          uroczy cypel z piaszczystą plażą (wejście do wody po drobnych kamykach), w ciągu
          tygodnia na plaży prawie pusto (na weekend zjeżdża trochę więcej ludzi). Jest
          tam kilka uroczych tawern z dobrym jedzeniem, bary przy i na plaży. Do Kalithei
          (większej miejscowości turystycznej z dyskotekami) jest niedaleko (można
          podjechać taksą), a nie jesteście tam skazani na gwar i tłum. Polecam gorąco!
    • Gość: Król Re: gdzie na chalkidiki IP: *.itcomp.pl 18.07.07, 13:55
      SZUKAM INFORMACJI NA TEMAT HOTELU POSEJDON VIEW
      • zona_jarka Re: gdzie na chalkidiki 19.07.07, 06:58
        Wróciłem 2 tyg. temu z Chalkidiki. Mieszkałem na Kasandrze, miejscowość
        Kriopigi hotel Paradise, równolegle do pojego holtelu (50 m) był hotel Posejdon
        View. Czesto rozmawiałem z ludźmi z hotelu Posejndon View ich opinia na temat
        tego hotelu była fatalna (z resztą o moim hotelu też nie mogę napisać nic
        pozytywnego). Jeżeli więc hodzi o ten hotel (Posejdon View) w miejscowości
        Kriopigi szczerze odradzam.
        • Gość: Marcin Re: gdzie na chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:44
          a co mozesz powiedziec na temat samej miejscowosci Kriopigi,jest tam co robic?
          pozdro i dzieki z gory za info
          • magdusijaa Re: gdzie na chalkidiki 19.07.07, 23:26
            zalezy co chcesz robic. jesli jestes mlody i chcesz poimprezowaz to zdecydowanie
            najlepsza jest kalithela.
            • magdusijaa Re: gdzie na chalkidiki 19.07.07, 23:27
              kalthea
        • zona_jarka Re: gdzie na chalkidiki 20.07.07, 09:46
          Kriopigi niewielka mieścina (w zasadzie sklepy, domki i tawerny wzdłuż jednej
          głównej przelotowej drogi) wybitnie nastawiona na turystów ale nie na tych
          bogatszych (Anglików i Niemców nie spotkałem), nie czuje się tam typowo
          greckiego Klimatu (a w Grecji już bywałem w innych okolicach). Dyskotek brak.
          Dużo hoteli itp. Plaża raczej brudna kamienista, wąska ale można doszukać się
          ładniejszych miejsc i położona poniżej miejscowości więc powroty z niej raczej
          męczące. Zwiedzać tam nie ma co, ogólnie nie ciekawe miasteczko pozbawione
          atrakcji, więc pozostają wypady do innych okolicznych miejcowości (najbliższa 5
          km). No i to tyle chyba że masz jakieś konkretne pytania.
    • Gość: Gość Re: gdzie na chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:08
      Proponuję Pefkihori na Kasandrze.
      • Gość: Marcin Re: gdzie na chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 12:23
        dzieki za informacje wybierzemy chyba jednak Afitos
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka