Dodaj do ulubionych

Chalkidiki

IP: *.pawluk.org 13.05.13, 09:32
Witam.
Mam zamiar wybrać się autem do Grecji a konkretnie Chalkidiki. W związku z tym miałbym kilka pytań, ponieważ był by to nasz pierwszy taki wyjazd. Czy jazda w ciemno jest dobrą opcją? Czy znajdę tam apartament z dostępem do kuchni? Jakich cen można się spodziewać za taki apartament 2+1 na ok. 12dni? Termin jeszcze nie jest pewny, okres brany pod uwagę od połowy lipca lub sierpień. Na który palec wjechać z zamiarem zostanie tam na dłużej (najlepiej abym mieszkanie było blisko plaży, aby nie trzeba było jeździć na nią autem.
Pozdrawiam. S.

Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Chalkidiki IP: *.189.219.112.skyware.pl 13.05.13, 09:44
      Witam, jeśli szukają Państwo apartamentów na Chalkidiki, proszę o kontakt: dkholiday.kontakt@gmail.com

Pozdrawiam
      • Gość: S. Re: Chalkidiki IP: *.pawluk.org 13.05.13, 10:13
        Witam.

Poszukujemy tylko że nie znamy terminu wyjazdu, więc wolelibyśmy pojechać w ciemno, dlatego chcielibyśmy zorientować się jak to wyglądu od strony wyjazdu w ciemno.

Ps. Dziękuje za propozycje.

Pozdrawiam S.
        • Gość: weronika Re: Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 12:01
          Witam lece na Chalkidiki za tydzień proszę o porade jak dostać sie do Salonik autobusem bede w Hanioti wycieczka kosztuje 30 euro od osoby a chce taniej zajechac samemu w jakiej cenie są autobusy ?.
          Pytanie następne czy warto jechać na wycieczkę ZATOKA TORONEOS ORAZ co i jak można samemu zobaczyć w pobliskich miejscowościach. ?
          • Gość: owir Re: Chalkidiki IP: *.doplaty.gov.pl 24.05.13, 12:07
            do jakiego hotelu sie wybierasz i jaka cena wycieczki??
            ja też rozważam wyjazd - ale nie mogę sie zdecydowac co do hotelu :(
    • Gość: VLOG Mixtravel Re: Chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.15, 09:53
      www.youtube.com/watch?v=x8lM1nJrBCQ Chalkidiki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka