basia68 09.07.07, 12:03 w 6 osób chcielibyśmy poleciec do Grecji korzystając z oferty last minute.Myslicie ze moze sie udac czy lepiej juz teraz rezerwowac. Planujemy wyleciec ok 10 sierpnia? Które miejsca proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paula13 Re: LAST MINUTE - uda się w 6 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:38 Napewno się uda !!! Tylko codziennie przeglądaj.... www.itaka.pl i telefonicznie rezerwuj..nie przez internet. Ja tak jeżdżę od 3 lat...ceny niesamowicie niskie..ale wybieram okres od połowy maja do końca czerwca.....tam upał a woda w morzu bardzo ciepła !!! Pozdrawiam i ...powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
basia68 Re: LAST MINUTE - uda się w 6 osób? 09.07.07, 13:34 jak zawsze Ci sie udawalo, ze dzisiaj rezerwujesz, jutro wyjezdzasz? czy miales pare dni na spakowanie sie.Ile czasu wczesniej mam tropić, wiesz nigdy wczesniej nie korzystalam z takiej opcji bo zwykle latalismy w ponad 10 osob. W tym roku wybieramy sie mniejsza grupa i tak nieswojo sie czuje nie majac nic zaklepanego, stad te moje obawy ze nic juz nie znajde. Z drugiej strony te wycieczki teraz na sierpien sa makabrycznie drogie w porownaniu z tamtym rokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: LAST MINUTE - uda się w 6 osób? IP: *.nck.krakow.pl 09.07.07, 14:21 Czekać na ostatnią chwilę, to duże ryzyko, mogą być np problemy z taką ilścią miejsc w samolocie z miasta, z którego chcecie lecieć. Doświadczyłam już tego-straszna nerwówka, telefony do wszystkich biur mających wyloty z Krakowa, w końcu udało się znależć biuro, gdzie były miejsca w hotelu i w samolocie, a chodziło tylko o 2 osoby. Zobacz na stonach internetowych biur , niektóre podają ile miejsc zostało jeszcze na dany termin z określonego miasta. Są już lasty na sierpień, wyprzedaże, promocje. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula13 Re: LAST MINUTE - uda się w 6 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 07:11 Basiu,przepraszam..nie mogłam wcześniej odpisać....oczywiście dostępność ofert last minute w maju jest większa a ceny o wiele niższe.....kupowałam najczęściej 1-2 tyg. przed wyjazdem..niestety w sierpniu, aby kupić taniej trzeba chyba poczekać i przegladać oferty tydzień przed wyjazdem...dla 2 osób nie będzie problemu,ale dla 6-ciu....?????? trudno przewidywać, nigdy w takiej grupie nie wyjeżdżałam.....każdy wyjazd to fantastyczna okazja na poznanie przecież NOWYCH, ciekawych świata ludzi !!!! Pozdrawiam i...życzę powodzenia w poszukiwaniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: LAST MINUTE - uda się w 6 osób? IP: 149.148.228.* 11.07.07, 08:45 kiedys w czasach bezdzietno-bezrodzinnych wypad bardzo spontaniczny w dwojke byl regula. W tym roku miesiacem rezerwacji byl ...luty, bo 1. chodzi nam o konkretne male (!) hotele apartamenty (bez wyzywienia) nad samym mozem, (a jednoczesnie z basenem, to wplyw dziatwy na proces podejmowania decyzji) 2. jezdzimy od paru lat w osemke, co sprawe utrudnia (z jednym dzieckiem znajduje sie jeszcze wiecej "kameralnych" ofert tego typu, z dwojka juz trudniej) 3. okres urlopowy zaprzyjaznionej rodzinki z nami podrozujacej to sierpien i taki termin prawie wyklucza last minute uwzgledniajace nasze priorytety zycze Wam powodzenia w szukaniu i urlopowaniu Odpowiedz Link Zgłoś