Gość: ABK IP: *.tosa.pl 27.12.07, 21:56 Czy ktoś był w tym hotelu i moze mi coś o nim opowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.aster.pl 30.12.07, 20:45 Hotel super, byliśmy w zeszłym roku, naprawdę luksusowo, szczególnie polecam jedzenie, duży wybór i do końca pełen asortyment potraw, w razie wycieczki można wziąć lunchpocket. Część pokoji w bungalowach oddalonych od bud. głównego, więc jeśli nie lubisz dreptać weź pokój w bud. głównym. Baseny 3,korty tenisowe. Do plaży mostkiem nad szosą i może 100m. Na plaŻY FAJNE ANIMACJE I BAR Z NAPOJAMI, LODAMI I PREKĄSKAMI. W cenie też kajaki na plaży, leżaki i parasole w wystarczającej ilości, bezpłatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 30.12.07, 23:16 A te bungalowy to bardzo daleko od budynku głównego? Niestety jesteśmy rodziną 4-osobową i tylko takie pokoje (w bungalowach) możemy dostać. W budynku głównym nie ma pokoi dla 4 osób. A i tak dziekuje za odpowiedź. Myślę, że hotel jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.crowley.pl 31.12.07, 10:15 Bungalowy są rozrzucone po dość dużym terenie-zależy więc, gdzie się trafi, (na samym końcu są dość daleko i troszkę pod górkę)można chyba poprosić blisko budynku głównego (pod tytułem dzieci, czy coś takiego). Hotel jest wykuty w skale stąd na terenie są różnice wysokości, ale jest też winda.W recepcji była w zeszłym roku polska obsługa, która pomagała załatwić jakieś kłopotliwe sprawy.Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. Polecam pożyczenie samochodu, ale nie u rezydentki, czy w recepcji hotelu. My mieliśmy z AUTOWEYA (rezerwacja w PL)-prawie połowę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 01.01.08, 13:47 Witam w Nowym Roku. Mam tylko jeszcze takie drobne pytanka. Ole trwa lot do Rodos (my lecimy z P-nia), jak długo jedzie sie z lotniska do hotelu i czy na pokładzie mieliście catering - pytam z uwagi na małe dziecko. To na ten moment wszystko, ale będzę się jeszcze umolnie pytać. Mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.crowley.pl 02.01.08, 08:57 Oczywiście pytaj, lot trwał ok. 3h, transfer do hotelu 1-1,5h, w zeszłym roku były fatalne godziny, wylot wieczorem-na miejscu ok 22.30, powrót wylot o 3 w nocy -powrót ok 6rano. Doba hotelowa kończyła się ok.12 w południe więc za dopłatą chyba 25 E przedłużyliśmy wynajęcie pokoju do 12 w nocy. Ale w tym roku może być całkiem inaczej.W samolocie można kupić (darmo nie nie ma nic) napoje zimne i gorące, buły i słodycze. Mozna mieć swoje kanapki, ale picie tylko kupione i zaplombowane na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 06.01.08, 21:29 Witam. Wycieczka kupona - lecimy 29.06. Mam nadzeję, że nie będziemy żałować. Jak coś mi się nasunie to będę pytała. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 09.01.08, 21:52 No i mam te pytania :) Zastanawia mnie jak jest z napiwkami na Rodos no i oczywiście w tym hotelu. W jaki miesiącu byliscie? Jaka temperatura no i czy bardzo dokuczały upały (myślę w tym momencie o dzieciakach). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wele Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.unregistered.net.exatel.pl 10.01.08, 08:44 Podobno na Rodos są miejsca w których bardzo wieje czy w hotelu Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann tak jest? Jaka jest plaża i zejście do wody? Dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 13.01.08, 17:52 Czy jest więcej osób, które wybierają się do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.crowley.pl 15.01.08, 10:22 Nie ma zwyczaju dawać napiwków, nikt z naszych znajomych tego nie robił, do plaży przechodzi się kładką nad szosą i dalej już po płaskim może 50m. Jeśli mieszka się w bungalowach odddalonych od bud. głównego trzeba zejść, a potem wejść z górki od 100-150m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.crowley.pl 15.01.08, 10:29 Jeśli chodzi o pogodę to ja byłam w II poł. wrzeeśnia-w dzień temp.28, słońce, woda w morzu cieplutka,wieczorem wiaterek i czasem na kolację wkładałam sweterek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 27.01.08, 20:32 Witam Jozefo1! Jak to jest z tym "stosownym strojem do kolacji", przestrzegają tego tak rygorystycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.crowley.pl 28.01.08, 10:08 Jest dość elegancko, oczywiście nie oznacza to sukni wieczorowych (choć niektóre panie miały) ani krawatów, ale głupio by było przyjść w któtkich szortach, bo przy wejściu wita Cię kelner i prowadzi do stolika. Wystarczą długie spodnie dla Panów i "nie plażowy" strój dla pań, czyli spódnica, lub długie spodnie i T-shirt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funcia Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 07.06.08, 16:43 Kto się wybiera do tego hotelu na początku lipca??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaw Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 11:18 ja, jako animatorka będę tam całe wakacje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funcia Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 11.06.08, 17:17 Fajnie! My jedziemy z dzieciaczkami: 7 i 3 lata. To się spotkamy. Czy byłas juz w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:24 Byłam w tym hotelu 2 lata temu Wg mnie jest to bardzo dobry hotel. Wakacje były bardzo udane. Świetna zabawa(dzięki grupie fajnych animatorów polskich i nie tylko)w ciągu dnia gry i zabawy na plaży i przy basenie a wieczorem w amfiteatrze, super pogoda, ciepła woda w morzu... Hotel jest bardzo duży ale z tym nachodzeniem sie bym nie przesadzała jesli dostanie sie pokój wyżej polożony nie trzeba chodzic podjazdem pod górke mozna jechac winda i przejsc kawałek do pokoju ale juz po płaskim... Obsługa tez bardzo miła (wielu polaków pracujących w barach). Zmienialiśmy pokój, nawet 2 pokoje, zeby były bliżej siebie i nie było problemu Zdecydowanie polecam Odpowiedz Link Zgłoś