Dodaj do ulubionych

Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann

IP: *.tosa.pl 27.12.07, 21:56
Czy ktoś był w tym hotelu i moze mi coś o nim opowiedzieć?
Obserwuj wątek
    • Gość: jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.aster.pl 30.12.07, 20:45
      Hotel super, byliśmy w zeszłym roku, naprawdę luksusowo, szczególnie polecam jedzenie, duży wybór i do końca pełen asortyment potraw, w razie wycieczki można wziąć lunchpocket. Część pokoji w bungalowach oddalonych od bud. głównego, więc jeśli nie lubisz dreptać weź pokój w bud. głównym. Baseny 3,korty tenisowe. Do plaży mostkiem nad szosą i może 100m. Na plaŻY FAJNE ANIMACJE I BAR Z NAPOJAMI, LODAMI I PREKĄSKAMI. W cenie też kajaki na plaży, leżaki i parasole w wystarczającej ilości, bezpłatne.
      • Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 30.12.07, 23:16
        A te bungalowy to bardzo daleko od budynku głównego? Niestety
        jesteśmy rodziną 4-osobową i tylko takie pokoje (w bungalowach)
        możemy dostać. W budynku głównym nie ma pokoi dla 4 osób. A i tak
        dziekuje za odpowiedź. Myślę, że hotel jest fajny.
        • Gość: jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.crowley.pl 31.12.07, 10:15
          Bungalowy są rozrzucone po dość dużym terenie-zależy więc, gdzie się
          trafi, (na samym końcu są dość daleko i troszkę pod górkę)można
          chyba poprosić blisko budynku głównego (pod tytułem dzieci, czy coś
          takiego). Hotel jest wykuty w skale stąd na terenie są różnice
          wysokości, ale jest też winda.W recepcji była w zeszłym roku polska
          obsługa, która pomagała załatwić jakieś kłopotliwe sprawy.Pozdrawiam
          i życzę miłego pobytu. Polecam pożyczenie samochodu, ale nie u
          rezydentki, czy w recepcji hotelu. My mieliśmy z AUTOWEYA
          (rezerwacja w PL)-prawie połowę taniej.
          • Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 01.01.08, 13:47
            Witam w Nowym Roku. Mam tylko jeszcze takie drobne pytanka. Ole trwa
            lot do Rodos (my lecimy z P-nia), jak długo jedzie sie z lotniska do
            hotelu i czy na pokładzie mieliście catering - pytam z uwagi na małe
            dziecko. To na ten moment wszystko, ale będzę się jeszcze umolnie
            pytać. Mogę?
            • Gość: Jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.crowley.pl 02.01.08, 08:57
              Oczywiście pytaj, lot trwał ok. 3h, transfer do hotelu 1-1,5h, w
              zeszłym roku były fatalne godziny, wylot wieczorem-na miejscu ok
              22.30, powrót wylot o 3 w nocy -powrót ok 6rano. Doba hotelowa
              kończyła się ok.12 w południe więc za dopłatą chyba 25 E
              przedłużyliśmy wynajęcie pokoju do 12 w nocy. Ale w tym roku może
              być całkiem inaczej.W samolocie można kupić (darmo nie nie ma nic)
              napoje zimne i gorące, buły i słodycze. Mozna mieć swoje kanapki,
              ale picie tylko kupione i zaplombowane na lotnisku.
              • Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 06.01.08, 21:29
                Witam. Wycieczka kupona - lecimy 29.06. Mam nadzeję, że nie będziemy
                żałować. Jak coś mi się nasunie to będę pytała. pozdrawiam
                • Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 09.01.08, 21:52
                  No i mam te pytania :) Zastanawia mnie jak jest z napiwkami na Rodos
                  no i oczywiście w tym hotelu. W jaki miesiącu byliscie? Jaka
                  temperatura no i czy bardzo dokuczały upały (myślę w tym momencie o
                  dzieciakach). Pozdrawiam
    • Gość: wele Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.unregistered.net.exatel.pl 10.01.08, 08:44
      Podobno na Rodos są miejsca w których bardzo wieje czy w hotelu
      Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann tak jest?

Jaka jest plaża i zejście do wody?

Dzięki pozdrawiam
      • Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 13.01.08, 17:52
        Czy jest więcej osób, które wybierają się do tego hotelu?
        • Gość: jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.crowley.pl 15.01.08, 10:22
          Nie ma zwyczaju dawać napiwków, nikt z naszych znajomych tego nie
          robił, do plaży przechodzi się kładką nad szosą i dalej już po
          płaskim może 50m. Jeśli mieszka się w bungalowach odddalonych od
          bud. głównego trzeba zejść, a potem wejść z górki od 100-150m.
        • Gość: jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.crowley.pl 15.01.08, 10:29
          Jeśli chodzi o pogodę to ja byłam w II poł. wrzeeśnia-w dzień
          temp.28, słońce, woda w morzu cieplutka,wieczorem wiaterek i czasem
          na kolację wkładałam sweterek.
          • Gość: ABK Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 27.01.08, 20:32
            Witam Jozefo1! Jak to jest z tym "stosownym strojem do kolacji",
            przestrzegają tego tak rygorystycznie?
            • Gość: jozefa1 Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.crowley.pl 28.01.08, 10:08
              Jest dość elegancko, oczywiście nie oznacza to sukni wieczorowych
              (choć niektóre panie miały) ani krawatów, ale głupio by było przyjść
              w któtkich szortach, bo przy wejściu wita Cię kelner i prowadzi do
              stolika. Wystarczą długie spodnie dla Panów i "nie plażowy" strój
              dla pań, czyli spódnica, lub długie spodnie i T-shirt
              • Gość: Funcia Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 07.06.08, 16:43
                Kto się wybiera do tego hotelu na początku lipca???
                • Gość: agaw Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 11:18
                  ja, jako animatorka będę tam całe wakacje :))
                  • Gość: Funcia Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.tosa.pl 11.06.08, 17:17
                    Fajnie! My jedziemy z dzieciaczkami: 7 i 3 lata. To się spotkamy.
                    Czy byłas juz w tym hotelu?
                    • Gość: ines Re: Mitsis Hotels Rodos Village - Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:24
                      Byłam w tym hotelu 2 lata temu
                      Wg mnie jest to bardzo dobry hotel. Wakacje były bardzo udane. Świetna
                      zabawa(dzięki grupie fajnych animatorów polskich i nie tylko)w ciągu dnia gry i
                      zabawy na plaży i przy basenie a wieczorem w amfiteatrze, super pogoda, ciepła
                      woda w morzu...

Hotel jest bardzo duży ale z tym nachodzeniem sie bym nie przesadzała jesli
                      dostanie sie pokój wyżej polożony nie trzeba chodzic podjazdem pod górke mozna
                      jechac winda i przejsc kawałek do pokoju ale juz po płaskim...

Obsługa tez bardzo miła (wielu polaków pracujących w barach). Zmienialiśmy
                      pokój, nawet 2 pokoje, zeby były bliżej siebie i nie było problemu

Zdecydowanie polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka