flora153 03.03.08, 11:38 Bardzo proszę o opinie na temat tego hotelu. Prawie podjęłam decyzję, ale jeszcze mam krótką chwilkę.Będę wdzięczna za pomoc.:-) pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugi_engadin Re: hotel Evi Faliraki 03.03.08, 12:52 wiele opinii znajduje sie na holidaycheck.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: hotel Evi Faliraki 03.03.08, 14:15 Byłam w zeszłym roku w sierpniu, a więc w szczycie sezonu. jest to hotel można powiedziec klasy turystycznej, w sezonie tłoczno, problemy z leżakami, zdarzają się kolejki do baru (ale nie tak długie jak niektórzy pisali). Nie mogę narzekać na czystość - pokój codziennie posprzątany (na poduszce zostawialiśmy na wszelki wypadek mały napiwek), łazienki proszą się już o remont, ale nie jest tragicznie - ważne, ze czysto. Jedzenie w dużej ilości, nie widziałam, żeby komuś brakło, przy czym trochę monotonne (jak w większości hoteli). Pokoje generalnie małe. My mieliśmy pokój tzw. rodzinny - naprawdę duży z aneksem kuchennym, lodówką. Basem maksymalnie mocno chlorowany (kąpielówki rozchodziły sie na szwach pod koniec pobytu), ale przy takiej liczbie osób i tych temperaturach nie powinno to dziwić. Zdecydowanym plusem jest połozenie. Jednocześnie na uboczu (cicho), a do hałaśliwego centrum blisko. Blisko równiez do przystanków autobusowych w stronę Lindos i Rodos. Podsumowac moge tak - stosunek jakości do ceny adekwatny. Nie oszukujmy się za takie pieniądze nikt luksusów nie zaproponuje. Jezeli ma się świadomość gdzie się jedzie mozna uniknąć ewentualnych rozczarowań. Poza głównym sezonem pobyt w tym hotelu jest na pewno przyjemniejszy. Pozdrawiam. W razie pytań pisz - chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: hotel Evi Faliraki 03.03.08, 14:16 zapomniałam dodać: w zeszłym roku był duży wątek na wakacje.pl a w nim duzo opinii na plus i na minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syska Re: hotel Evi Faliraki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 14:12 www.travelzone.pl/hotele/grecja/wyspa-rodos/evi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter anzuel Re: hotel Evi Faliraki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:42 hotel turystyczny problem z lezakami przy basenie sporo niemców hotel taki sobie jedzenie monotonne i do plazy jakis kilometr ale za to pieknej Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1400 Re: hotel Evi Faliraki 04.03.08, 20:01 Myślę, że oceny adekwatne. My byliśmy również w sierpniu 2007. Dodam od siebie, że jedzenie nie aż tak monotonne. Dla mnie było OK i dobre. Hotel to skład kilku budynków. W jakimś jest brzydko (z tego co czytałem). My akurat mieliśmy ładny pokój i ładną łazienkę. Z leżakami rzeczywiście jest problem i trzeba szybko wstać aby go zdobyć :). Myslę, że jest ich wystarczająca ilość, ale niestety ludzie rezerwują je sobie poprzez połozenie z rana ręczników. I mimo, że wygląda to na wolne, jest jednak zajęte. Kolejki w barze takie sobie. W sumie fajny klimat wieczorami. Dużo Polaków. :) Odpowiedz Link Zgłoś