Gość: Jaccic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 14:18 Ktoś był? Ktoś będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anica_l7 Re: Zakynthos_Tsilivi Beach 17.03.08, 09:54 my sie wybieramy w polowie czerwca z neckermana, z tego co czytalam to raczej powinno byc ok, aczkolwiek byly tez negatywne opinie, zobaczymy na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaccic Re: Zakynthos_Tsilivi Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 11:31 Witam Raczej hotel nie jest popularny wśród Polaków, Neckermann ma go w ofercie od tego roku, może dlatego, a nie widziałem aby był w ofercie innych biór podróży. Ale ja też myslę, że powinno być ok, sprawdzałem fora angielskie, niemieckie i raczej ma dobre opinie i chyba wersja ALL jest po raz pierwszy w tym roku w tym Hotelu. Najważniejsze, że wyspa jest fantastyczna. My lecimy z Katowic 03.06 na 2 tygodnie, także chyba się miniemy. Chcemy wypożyczyć autko i pojeździć po wyspie, jeśli masz jakieś doświadczenia w wynajmowaniu aut napisz coś. A,fajna mapka Tsilivi: www.freewebs.com/xmetal88/tsilivi.jpg Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya25 Re: Zakynthos_Tsilivi Beach IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.03.08, 18:27 ja bylam we wrzesniu w miejscowosci tsilivi,pogoda super,woda cieplutka,miejscowosc raczej spokojna,kawalek plazy tez byl ale ogolnie to wszedzie stad bylo blisko no i warto wypozyczyc autko, w tym roku znowu tam jade ale na przelomie maja i czerwca,woda bedzie pewnie chlodniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaccic Re: Zakynthos_Tsilivi Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 12:14 Witam a może mogłabyś polecić jakąś dobrą i tanią wypożyczalnię samochodów w Tsilivi oraz lokalnych organizatorów jeśli chodzi o fakultety, miejsca, instytucje, biura z którymi warto się wybrać na wypady po wyspie a może poza wyspę. I takie tam ogólne rady skoro byłaś, widziałaś ...... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś