Dodaj do ulubionych

Grecja - futro z norek

IP: *.*.*.* 04.01.02, 14:32
Czy ktoś z Was słyszał coś na temat futer z norek (całych) z Grecji? Podobno
można tam kupić dużo taniej niż w Polsce. Ale czy jakość dobra? I za ile?
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Re: Grecja - futro z norek IP: *.chello.pl 11.01.02, 15:50
      w zeszłym roku na rodos,piękne najdroższe futra kosztowały ok.4-5 tys.$
      • Gość: Malgosia Re: Grecja - futro z norek IP: *.*.*.* 14.01.02, 13:08
        No to wcale nie jest taniej niż w Polsce. W Warszawie piękne futro z pełnych
        norek, długość za kolano, można kupić za 13-13,5 złotych - czyli 3500 $. To
        gdzie te tanie futra?
        • Gość: gosia Re: Grecja - futro z norek IP: *.bmj.net.pl 15.01.02, 07:10
          Jesteś pusta i kapryśna!!! Do Grecji nie jeździ się po futra tylko po przygodę
          i wspaniałe wspomnienia futro możesz sobie kupić na bazarze.
          • Gość: Malgosia Re: Grecja - futro z norek IP: *.*.*.* 15.01.02, 09:22
            No i co z tego? To, że się jeździ do Grecji wypocząć i zwiedzić to prawda, ale
            przy okazji można sobie kupić pamiątkę. A co zazdrościsz?
    • Gość: Ekolog Re: Grecja - futro z norek IP: 192.168.7.* 15.01.02, 11:05
      Uważaj tylko jak je juz kupisz żeby Ci ekolodzy go sprayem
      nie "przemalowali" !!!
      • Gość: Malgosia Re: Grecja - futro z norek IP: *.*.*.* 15.01.02, 11:29
        Ekolog, w swojej wyobraźni możesz sobie malować nawet Pałac Prezydencki. Nigdy
        byś tego nie uczynił w rzeczywistości. Bałbyś się konsekwencji... Pomyśl, skąd
        wziąłbyś piniądze aby zadośćuczynić takiemu wybrykowi?
    • Gość: Karla Re: Grecja - futro z norek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 14:25
      A co ekolog znaczy biedak? Futro z norek - zajebista pamiątka. Wstaw sobie za
      szybkę.
      • Gość: Renata Re: Grecja - futro z norek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 19:21
        Małgosiu, dwa lata temu byłam w Leptokari w Grecji. Kupiłam sobie futro z norek
        (dł.do pół uda)koszt 350DM,ale można kupić i za tysiąc DM. Ja nie planowałam,
        ani nie pragnęłam nigdy futra. Ale przy takiej cenie? W Grecji naprawdę można
        dużo taniej kupić futro z norek niż w Polsce, tylko że w małej mieścinie a nie
        np.w Atenach. Ekologami i tego typu historiami tu poruszonymi nie warto się
        przejmować. Jak świat światem kobiety kochały futra i będa zawsze je kupować,
        czy komuś się to podoba czy nie! Ja wychodzę w futrze co prawda tylko kilka
        razy w roku i to nie z tego powodu-że się boję ekologów, tylko traktuję je po
        prostu wyjątkowo, odświętnie.
        A wszystkim ekologom proponowałabym zająć się ważniejszymi sprawami niż
        dręczeniem kobiet.
        • Gość: vicky Re: Grecja - futro z norek IP: 24.65.14.* 06.03.02, 07:18
          zgadzam sie z toba Renato calgowice. Good for you!!!!! I agree.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka