Gość: Malgosia IP: *.*.*.* 04.01.02, 14:32 Czy ktoś z Was słyszał coś na temat futer z norek (całych) z Grecji? Podobno można tam kupić dużo taniej niż w Polsce. Ale czy jakość dobra? I za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Re: Grecja - futro z norek IP: *.chello.pl 11.01.02, 15:50 w zeszłym roku na rodos,piękne najdroższe futra kosztowały ok.4-5 tys.$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Grecja - futro z norek IP: *.*.*.* 14.01.02, 13:08 No to wcale nie jest taniej niż w Polsce. W Warszawie piękne futro z pełnych norek, długość za kolano, można kupić za 13-13,5 złotych - czyli 3500 $. To gdzie te tanie futra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Grecja - futro z norek IP: *.bmj.net.pl 15.01.02, 07:10 Jesteś pusta i kapryśna!!! Do Grecji nie jeździ się po futra tylko po przygodę i wspaniałe wspomnienia futro możesz sobie kupić na bazarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Grecja - futro z norek IP: *.*.*.* 15.01.02, 09:22 No i co z tego? To, że się jeździ do Grecji wypocząć i zwiedzić to prawda, ale przy okazji można sobie kupić pamiątkę. A co zazdrościsz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekolog Re: Grecja - futro z norek IP: 192.168.7.* 15.01.02, 11:05 Uważaj tylko jak je juz kupisz żeby Ci ekolodzy go sprayem nie "przemalowali" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Grecja - futro z norek IP: *.*.*.* 15.01.02, 11:29 Ekolog, w swojej wyobraźni możesz sobie malować nawet Pałac Prezydencki. Nigdy byś tego nie uczynił w rzeczywistości. Bałbyś się konsekwencji... Pomyśl, skąd wziąłbyś piniądze aby zadośćuczynić takiemu wybrykowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Grecja - futro z norek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 14:25 A co ekolog znaczy biedak? Futro z norek - zajebista pamiątka. Wstaw sobie za szybkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Grecja - futro z norek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 19:21 Małgosiu, dwa lata temu byłam w Leptokari w Grecji. Kupiłam sobie futro z norek (dł.do pół uda)koszt 350DM,ale można kupić i za tysiąc DM. Ja nie planowałam, ani nie pragnęłam nigdy futra. Ale przy takiej cenie? W Grecji naprawdę można dużo taniej kupić futro z norek niż w Polsce, tylko że w małej mieścinie a nie np.w Atenach. Ekologami i tego typu historiami tu poruszonymi nie warto się przejmować. Jak świat światem kobiety kochały futra i będa zawsze je kupować, czy komuś się to podoba czy nie! Ja wychodzę w futrze co prawda tylko kilka razy w roku i to nie z tego powodu-że się boję ekologów, tylko traktuję je po prostu wyjątkowo, odświętnie. A wszystkim ekologom proponowałabym zająć się ważniejszymi sprawami niż dręczeniem kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicky Re: Grecja - futro z norek IP: 24.65.14.* 06.03.02, 07:18 zgadzam sie z toba Renato calgowice. Good for you!!!!! I agree. Odpowiedz Link Zgłoś