majaa 12.08.08, 17:40 Witam wszystkich ciepło, Chcę się wybrać z dzieckiem do Grecji (wyspy) z tym biurem. Czy Grecos Holiday jest w porządku? Jakie hotele tam polecacie dla rodzin z dziećmi. Z góry dzięki za wszystkie informacje. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: Grecos Holiday IP: *.streamcn.pl 12.08.08, 18:21 Już kilka razy pisałam ze biuro OK Byłamna Korfu w hotelu Sandy Beach ale widzę ze mają tylko tydzieN od 9 września , jeśli to odpowiada to hotel jest OK, jeśli nie possukać innej Odpowiedz Link Zgłoś
rusis1 Re: Grecos Holiday 13.08.08, 10:48 Nie chcę się powtarzać więc tylko wkleję link do mojego tematu na forum z wrażeniami. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=83147149 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Grecos Holiday IP: *.streamcn.pl 13.08.08, 12:24 Na forum toczyła się dyskusja o stroju obowiązującym na kolacji. przed wyjazdepytałam jak wygląda sprawa w hotelach do ktorych się wybierałam. Inaczej było w Grecji a inaczej w Turcji.Moj "światowy" syn na kolację zakładał jednak długie spodnie/cienkie ,jasne / i jest pod tym wzdlędem stanowczy bo w hotelach do ktorych jedzi to jest standardem.W Turcji w hotelu na kolacji w restauracji a la karte /rezerwowanej/ mąż a innym dniu widziałam tez innego pana byłi w długich spodniach . Przyznam ze przy pięknie z przygotowanych stołach panowie w tych plażowych gatkach wyglądali mało ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś