Gość: Kass IP: *.kalisz.mm.pl 13.06.09, 00:18 Czy ktos zna ceny i solidne wypozyczalnie skuterów i aut w Argassi czy Zakyntos??? z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korek Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.chello.pl 13.06.09, 12:56 Autoway Polska ma skutery i samochody z dostawa pod hotel. My braliśmy autko. Wszystko ok. www.autoway-polska.com/php/auta.php?pr=7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:02 Właśnie wróciłam z Argassi. Jest tam kilka wypożyczalni. ja wypożyczyłam quada w Olympic. Samochód 1 dzień 30 eur, 6 euro dodatkowe ubezpieczenie na dzień. Skuter 15, quad 20. Oczywiście czym więcej dni tym taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moll Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: 213.76.179.* 19.06.09, 13:12 Napisz, co zwiedziliscie i czy drogi sa naprawde takie krete i spadziste? Jest bezpiecznie? Moze mieliście jakis plan na zwiedzanie? Chetnie skorzystam z Waszych porad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasika Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:47 Polecam miedzy innymi te blogi nr 1 nr 2 nr 3 jest jeszcze spore tego. To też może się przydać Ja z nich skorzystałam i wyznaczyłam sobie trasę. Myślałam że na dwa dni samochodem w zupełności wystarczy, ale się myliłam!!!! Trzy, cztery dni to minimum, w szczególności jeśli jeszcze planuje się kąpiel w zatoczkach, no i nie wspomnę o wliczeniu dodatkowego czasu na popłyniecie do błękitnych grot czy zatoki wraku (mnie brakło czasu na zatokę:-( ) Drogi są kręte i w niektórych miejscach wąziutkie. Parę razy był problem z wjazdem pod górę gdy trzeba było się zatrzymać! Jedyne czego mi brakowało to fajnych miasteczek jak np na Rodos. Rozczarowała mnie wielka komercja plaża Agios Nikolaos (St.Nicholas), ale za to zrekompensowałam sobie spokojnym wypoczynkiem na plaży Banana Beach i cichym na Gerakas Beach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moll Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: 213.76.179.* 19.06.09, 13:53 Dzieki za odpowiedz. Wszystko co w necie jest na temat Zante, to przeczytalam. Sorry, ze sie tak dopytuje, ale czy przy srednich umiejetnosciach kierowania autem da sie dotrzec na polnoc wyspy, tzn. w okolice blekitnych grot i do zatoki wraku? Czy moze lepiej jechac z wycieczką zorganizowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasika Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:17 >ale czy przy srednich > umiejetnosciach kierowania autem da sie dotrzec na polnoc wyspy, > tzn. w okolice blekitnych grot i do zatoki wraku? Zależ kto co rozumie przez "średnie umiejętności" :-) W każdym bądź razie mistrzem kierownicy nie trzeba być;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moll Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: 213.76.179.* 19.06.09, 14:22 Dzieki, pocieszylas mnie:-) Mysle, ze dam sobie rade:-) Przynajmniej sprobuje. A z jakiego biura bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasika Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:37 Czułam niedosyt i gdy oddaliśmy samochód na następny dzień wypożyczyliśmy jeszcze quada. Nim objechaliśmy półwysep Vassilikos. A była z Triady w Argassi. Miłych i udanych wakacji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 09:36 dzięki za podpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś