Dodaj do ulubionych

Hiszpania dla SeNiOrÓw

07.02.10, 08:48
Poproszę o opinie osoby, które skorzystały już z programu.
Czy warto? warunki, wycieczki,organizacja itp.
Lecę z rodzicami w kwietniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: DANA1 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 10:01
      Właśnie wróciłam 2 lutego z tygodniowego pobytu na Costa de la luz hotel Barcelo
      Punta Umbria. Sam pobyt jest ok.Posiłki dobre , do śniadania do picia była
      herbata i kawa zbożowa,do pozostałych posiłków woda i wino.Opcja all nie
      przysługuje więc kawa lub jakaś herbata to albo na mieście albo trzeba zabrać
      swoją.Najgorszy był lot bo są przesiadki W-wa Praga, Praga Barcelona i Barcelona
      Sewilla.Ale ogólnie jestem zadowolona.Życzę miłego pobytu i pozdrawiam.
      • Gość: lucy.123 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:00
        No, właśnie... te przesiadki na Costa de la Luz....Dlatego nie wybrałam tego
        rejonu. Lecimy bez przesiadek. Też mamy Hotel w nazwie z Barcelo :) Proszę
        jeszcze napisać, jakie temperatury w styczniu mieliście?
        • Gość: Sufler2010 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.gdynia.mm.pl 08.02.10, 13:59
          Prosze sobie sprawdzić w sieci.To nie jest skomplikowane.Leniu!
          • Gość: lucy.123 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:47
            Po co tak brzydko przezywać?
            Jeśli w tym temacie nie masz nic do powiedzenia
            to po co się odzywasz?
            • sufler2006 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw 09.02.10, 12:12
              Brzydko?Widze ze nie udało sie sprawdzić.
              Podpowiem zatem ale 1 i ostatni raz!

www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=netweather&zipcode=EUR|ES|SP001|MALAGA|
    • grekan Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw 09.02.10, 10:46
      Zastanawialem sie nad ta oferta, ale po przeanalizowaniu ceny, przed
      sezonem/1800-2400zl,tydzien lub dwa//,zrezygnowalem.Jesli rzad
      Hiszpanii doplaca,sa to ceny wygorowane,tym bardziej dla
      emerytow.Taniej mozna, nie tylko przed sezonem w inne cieple
      miejsca/Egipt, Tunezja, Turcja z ALL,Grecja....,ale tez Hiszpania.
      • Gość: blebleble Takim suflerom dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 21:21
        • grekan Re: Takim suflerom dziękujemy 10.02.10, 11:28
          Do" ble....": co to znaczy taka sentencja?!Reprezentujesz kilka osob, a
          wiec biuro.Kazdy moze miec swoja opinie o ofercie, tym bardziej jesli
          jej cena jest mocno zawyzona przez biuro.Ponadto, kazdy ma wolny wybor
          i jak chce, to zadna opinia go nie przekona.Nieladnie bleble....
          • Gość: wera Re: Takim suflerom dziękujemy IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 13:03
            Ha ha chyba raczej chodziło o ton wypowiedzi na forum, a nie opinię o biurze. Po
            co się udzielać jeśli łaską jest odpowiedź. Co do
            wycieczek dla
            seniorów
            to warto porównać wszystkie ceny i warunki.
      • Gość: do Grekan Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 22:15
        W biurze :

marek@euro90-travel.pl

płaciłam za tydzień na Majorce, w hotelu **** Barcelo niecałe 1600 zł
        Przeanalizowałam ceny w biurach niemieckich - są powyżej 200E.
        Wyszło mi, że warto.

• Gość: Maraska Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.chello.pl 11.02.10, 14:35
          To ja czegos nie rozumiem...200 euro to przeciez mniej niz 1600 zl.
          Wyszlo mi ze warto co...za 1600 Majorka?
          Nie chce byc tutaj zlosliwa, marudna...tylko nie rozumiem po prostu:-)
          moze te 1600 za dwie osoby?
          Czy ta oferta dla seniorow to tylko jak sie z biurem leci?
          Pozdrawiam Maraska
          • grekan Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw 11.02.10, 18:55
            Z biurem, w konkretne miejsca i tylko do kwietnia.Zadna to ulga, a
            wrecz oferta zaporowa dla przecietnego polskiego emeryta.
            • Gość: Alcia Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 00:45
              A ja mam pytanie: ile płaci osoba towarzysząca, która nie jest
              seniorem? Chcę wyjechać do Hiszpanii z mamą, czy taka opcja jest
              możliwa? Dodam, iż jestem pełnoletnia, a mama, oczywiście, jak w
              temacie, jest seniorką.
              • Gość: DANA1 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:11
                Witam druga osoba poniżej 55 lat płaci tyle samo co senior .Życzę miłego pobytu
                i pozdrawiam.
              • Gość: KRYSTINA Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.03.10, 10:30
                TAK MOŻE PANI LECIEĆ RAZEM Z MAMĄ TAK LECE JA Z MOJA MAMĄ W KWIETNIU
                I PŁACĘ TYLE SAMO,JAK WROCĘ OPISZĘ WIĘCEJ NA FORUM.POZDRAWIAM
            • Gość: Janina Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 12:04
              Witam serdecznie,

Byłam z mężem na Travel Senior. Wróciłam zadowolona, zakupu dokonałam u p.
              Ciechanowskiego z Euro90. Zapłaciłam 1585zł i uważam, że warto.

Wg mnie nie powinni Państwo porównywać Egiptu czy Tunezji do Hiszpanii, bo ona
              zawsze była droższa od krajów arabskich.

Każdy dokonuje świadomego wyboru. Pozdrawiam państwa serdecznie.

• Gość: nisat Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.10, 14:19
                Oczywiście, ze każdy dokonuje własnego wyboru i płaci tyle ile biuro turystyczne
                zażąda.
                Ta oferta 'dla seniorów" to złodziejstwo pierwszej klasy.
                Emeryt płaci ok . 1800 zł za tydzień, a rząd hiszpański do każdej
                "głowy" dopłaca 315 E . Razem to daje ok 3000 zł za tydzień pobytu
                w marcu lub kwietniu.
                Ręce, nogi i wszystkie inne członki opadają .....
                • grekan Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw 21.03.10, 00:16
                  Emerytowi z wysoka emerytura wszystko jedno; ale ilu takich jest!?
                  Program ten powinien obejmowac emerytow o niskich i przecietnych
                  emeryturach.Przy takich dotacjach przed sezonem oplata za tydzien
                  powinna wynosic kilkaset zl, a przepustka do wykupienia wczasow
                  legitymacja emeryta i odpowienio ustalona granica wysokosci
                  emerytury.Skorzystali by ci , dla ktorych wyjazd na wczasy za granice
                  pozostaje zawsze tylko marzeniem.W tej kwestii brak konkretnych
                  wyjasnien, rozliczen biur w programie "Senior".
      • Gość: toko Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: 89.230.166.* 18.01.11, 13:09
        Czy taniej ? Trzeba porównać wszystkie warunki w tym hotel 4 -ro gwiazdkowy
    • Gość: Euro90 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.10, 19:37
      Witam serdecznie,

Program Travel Senior Hiszpania 2010/2011 już w sprzedaży. Możliwy jest pobyt od
      jednego do dwóch tygodni (pobyty 3 i 4 tygodniowe na zapytanie – wyloty jedynie
      z Berlina). Wyloty od początku października – z Warszawy co poniedziałek, z
      Berlina co wtorek oraz z Katowic w 3 terminach.

Świadczenia: przelot samolotem, transfer lotnisko – hotel – lotnisko,
      zakwaterowanie w hotelu 4* (hotel zostaje potwierdzony przed wylotem), pełne
      wyżywienie, napoje do posiłków (wino i woda), ubezpieczenie Signal Iduna (KL,
      NNW, bagaż), opłatę paliwową, lotniskową, rezerwacyjną, podatek VAT, opiekę
      polskojęzycznego rezydenta, program animacyjny w hotelu, wycieczkę całodzienną
      (przy wylocie z Berlina) lub dwie wycieczki półdniowe (przy wylocie z Warszawy)

Cena: 1685zł (Berlin), 1735zł lub 1785zł (w zależności od terminu, Warszawa)

Więcej na: www.wakacjedlaseniorow.pl, www.travelsenior.bloog.pl

Serdecznie zapraszam,
      Marek Ciechanowski
      BP Euro90-Travel
      OFICJALNY PARTNER PROGRAMU TRAVEL SENIOR W POLSCE

ul. Grabowskiego 2
      58-506 Jelenia Góra

marek@euro90-travel.pl
      euro90@euro90-travel.pl

75 76 75 090
      75 76 75 080
      • dociekliwy_0 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw 18.01.11, 13:28
        Osobiscie to mi ta promocja zalatuje niezla sciema lub tez jest nieuczciwie wykorzystywana przez branze turystyczna.

Dla przykladu oferta z postu powyzszego Pana:

Wylot w maju z Warszawy Malgrat de Mar - 1785zł
        do kazdej takiej oferty rzad hiszpanski doplaca 150 euro, czyli ok 585 zl, z tego jasno wynika, ze koszt rzeczywisty calej wycieczki to 2370 zl.

Prosze sobie sprawdzic w dowolnym miejscu tydzien w maju na Costa Brava, jest znacznie taniej... zas oferowana cena jest zwykla kwota rynkowa, a powinna byc o te 585 zl tansza (jak zyczylby sobie hiszpanski rzad).

Jak dla mnie cos nie gra w tej promocji.
        • Gość: Wanda Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.26.euro-lan.pl 04.07.11, 17:58
          Jestem zainteresowana wyjazdem z tego programu wiosną przyszłego roku, jednak mam
          podobne wątpliwości jak Dociekliwy, co do rzetelności naliczania kosztów przez biura.
          Czy ktoś był osobiście na wyjeździe z tego programu?
          Proszę o opinie.
    • Gość: Beata Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.static.icpnet.pl 30.01.12, 14:42
      Polecam Hiszpanię dla Seniorów z biura podróży Funclub.
      Dobry hotel 3***, noclegi tranzytowe na trasie, całodzienne wyżywienie oraz zajęcia Nordic Walking w cenie.
      Autokary klasy Lux, z klimatyzacją, Dvd, barkiem, i co najważniejsze przemili kierowcy którzy wprowadzą w doskonały nastrój każdego uczestnika.
      www.funclub.pl/oferty/hiszpaniadla-seniora-hotel-copacabana-fb_funclubpl-lato_4128.html?label=574
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka