lucy.123 07.02.10, 08:48 Poproszę o opinie osoby, które skorzystały już z programu. Czy warto? warunki, wycieczki,organizacja itp. Lecę z rodzicami w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DANA1 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 10:01 Właśnie wróciłam 2 lutego z tygodniowego pobytu na Costa de la luz hotel Barcelo Punta Umbria. Sam pobyt jest ok.Posiłki dobre , do śniadania do picia była herbata i kawa zbożowa,do pozostałych posiłków woda i wino.Opcja all nie przysługuje więc kawa lub jakaś herbata to albo na mieście albo trzeba zabrać swoją.Najgorszy był lot bo są przesiadki W-wa Praga, Praga Barcelona i Barcelona Sewilla.Ale ogólnie jestem zadowolona.Życzę miłego pobytu i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy.123 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 13:00 No, właśnie... te przesiadki na Costa de la Luz....Dlatego nie wybrałam tego rejonu. Lecimy bez przesiadek. Też mamy Hotel w nazwie z Barcelo :) Proszę jeszcze napisać, jakie temperatury w styczniu mieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sufler2010 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.gdynia.mm.pl 08.02.10, 13:59 Prosze sobie sprawdzić w sieci.To nie jest skomplikowane.Leniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy.123 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:47 Po co tak brzydko przezywać? Jeśli w tym temacie nie masz nic do powiedzenia to po co się odzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sufler2006 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw 09.02.10, 12:12 Brzydko?Widze ze nie udało sie sprawdzić. Podpowiem zatem ale 1 i ostatni raz! www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=netweather&zipcode=EUR|ES|SP001|MALAGA| Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw 09.02.10, 10:46 Zastanawialem sie nad ta oferta, ale po przeanalizowaniu ceny, przed sezonem/1800-2400zl,tydzien lub dwa//,zrezygnowalem.Jesli rzad Hiszpanii doplaca,sa to ceny wygorowane,tym bardziej dla emerytow.Taniej mozna, nie tylko przed sezonem w inne cieple miejsca/Egipt, Tunezja, Turcja z ALL,Grecja....,ale tez Hiszpania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebleble Takim suflerom dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Takim suflerom dziękujemy 10.02.10, 11:28 Do" ble....": co to znaczy taka sentencja?!Reprezentujesz kilka osob, a wiec biuro.Kazdy moze miec swoja opinie o ofercie, tym bardziej jesli jej cena jest mocno zawyzona przez biuro.Ponadto, kazdy ma wolny wybor i jak chce, to zadna opinia go nie przekona.Nieladnie bleble.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Takim suflerom dziękujemy IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 13:03 Ha ha chyba raczej chodziło o ton wypowiedzi na forum, a nie opinię o biurze. Po co się udzielać jeśli łaską jest odpowiedź. Co do wycieczek dla seniorów to warto porównać wszystkie ceny i warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Grekan Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 22:15 W biurze : marek@euro90-travel.pl płaciłam za tydzień na Majorce, w hotelu **** Barcelo niecałe 1600 zł Przeanalizowałam ceny w biurach niemieckich - są powyżej 200E. Wyszło mi, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.chello.pl 11.02.10, 14:35 To ja czegos nie rozumiem...200 euro to przeciez mniej niz 1600 zl. Wyszlo mi ze warto co...za 1600 Majorka? Nie chce byc tutaj zlosliwa, marudna...tylko nie rozumiem po prostu:-) moze te 1600 za dwie osoby? Czy ta oferta dla seniorow to tylko jak sie z biurem leci? Pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw 11.02.10, 18:55 Z biurem, w konkretne miejsca i tylko do kwietnia.Zadna to ulga, a wrecz oferta zaporowa dla przecietnego polskiego emeryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alcia Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 00:45 A ja mam pytanie: ile płaci osoba towarzysząca, która nie jest seniorem? Chcę wyjechać do Hiszpanii z mamą, czy taka opcja jest możliwa? Dodam, iż jestem pełnoletnia, a mama, oczywiście, jak w temacie, jest seniorką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANA1 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:11 Witam druga osoba poniżej 55 lat płaci tyle samo co senior .Życzę miłego pobytu i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYSTINA Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.03.10, 10:30 TAK MOŻE PANI LECIEĆ RAZEM Z MAMĄ TAK LECE JA Z MOJA MAMĄ W KWIETNIU I PŁACĘ TYLE SAMO,JAK WROCĘ OPISZĘ WIĘCEJ NA FORUM.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 12:04 Witam serdecznie, Byłam z mężem na Travel Senior. Wróciłam zadowolona, zakupu dokonałam u p. Ciechanowskiego z Euro90. Zapłaciłam 1585zł i uważam, że warto. Wg mnie nie powinni Państwo porównywać Egiptu czy Tunezji do Hiszpanii, bo ona zawsze była droższa od krajów arabskich. Każdy dokonuje świadomego wyboru. Pozdrawiam państwa serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nisat Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.10, 14:19 Oczywiście, ze każdy dokonuje własnego wyboru i płaci tyle ile biuro turystyczne zażąda. Ta oferta 'dla seniorów" to złodziejstwo pierwszej klasy. Emeryt płaci ok . 1800 zł za tydzień, a rząd hiszpański do każdej "głowy" dopłaca 315 E . Razem to daje ok 3000 zł za tydzień pobytu w marcu lub kwietniu. Ręce, nogi i wszystkie inne członki opadają ..... Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw 21.03.10, 00:16 Emerytowi z wysoka emerytura wszystko jedno; ale ilu takich jest!? Program ten powinien obejmowac emerytow o niskich i przecietnych emeryturach.Przy takich dotacjach przed sezonem oplata za tydzien powinna wynosic kilkaset zl, a przepustka do wykupienia wczasow legitymacja emeryta i odpowienio ustalona granica wysokosci emerytury.Skorzystali by ci , dla ktorych wyjazd na wczasy za granice pozostaje zawsze tylko marzeniem.W tej kwestii brak konkretnych wyjasnien, rozliczen biur w programie "Senior". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toko Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: 89.230.166.* 18.01.11, 13:09 Czy taniej ? Trzeba porównać wszystkie warunki w tym hotel 4 -ro gwiazdkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euro90 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.10, 19:37 Witam serdecznie, Program Travel Senior Hiszpania 2010/2011 już w sprzedaży. Możliwy jest pobyt od jednego do dwóch tygodni (pobyty 3 i 4 tygodniowe na zapytanie – wyloty jedynie z Berlina). Wyloty od początku października – z Warszawy co poniedziałek, z Berlina co wtorek oraz z Katowic w 3 terminach. Świadczenia: przelot samolotem, transfer lotnisko – hotel – lotnisko, zakwaterowanie w hotelu 4* (hotel zostaje potwierdzony przed wylotem), pełne wyżywienie, napoje do posiłków (wino i woda), ubezpieczenie Signal Iduna (KL, NNW, bagaż), opłatę paliwową, lotniskową, rezerwacyjną, podatek VAT, opiekę polskojęzycznego rezydenta, program animacyjny w hotelu, wycieczkę całodzienną (przy wylocie z Berlina) lub dwie wycieczki półdniowe (przy wylocie z Warszawy) Cena: 1685zł (Berlin), 1735zł lub 1785zł (w zależności od terminu, Warszawa) Więcej na: www.wakacjedlaseniorow.pl, www.travelsenior.bloog.pl Serdecznie zapraszam, Marek Ciechanowski BP Euro90-Travel OFICJALNY PARTNER PROGRAMU TRAVEL SENIOR W POLSCE ul. Grabowskiego 2 58-506 Jelenia Góra marek@euro90-travel.pl euro90@euro90-travel.pl 75 76 75 090 75 76 75 080 Odpowiedz Link Zgłoś
dociekliwy_0 Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw 18.01.11, 13:28 Osobiscie to mi ta promocja zalatuje niezla sciema lub tez jest nieuczciwie wykorzystywana przez branze turystyczna. Dla przykladu oferta z postu powyzszego Pana: Wylot w maju z Warszawy Malgrat de Mar - 1785zł do kazdej takiej oferty rzad hiszpanski doplaca 150 euro, czyli ok 585 zl, z tego jasno wynika, ze koszt rzeczywisty calej wycieczki to 2370 zl. Prosze sobie sprawdzic w dowolnym miejscu tydzien w maju na Costa Brava, jest znacznie taniej... zas oferowana cena jest zwykla kwota rynkowa, a powinna byc o te 585 zl tansza (jak zyczylby sobie hiszpanski rzad). Jak dla mnie cos nie gra w tej promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.26.euro-lan.pl 04.07.11, 17:58 Jestem zainteresowana wyjazdem z tego programu wiosną przyszłego roku, jednak mam podobne wątpliwości jak Dociekliwy, co do rzetelności naliczania kosztów przez biura. Czy ktoś był osobiście na wyjeździe z tego programu? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Hiszpania dla SeNiOrÓw IP: *.static.icpnet.pl 30.01.12, 14:42 Polecam Hiszpanię dla Seniorów z biura podróży Funclub. Dobry hotel 3***, noclegi tranzytowe na trasie, całodzienne wyżywienie oraz zajęcia Nordic Walking w cenie. Autokary klasy Lux, z klimatyzacją, Dvd, barkiem, i co najważniejsze przemili kierowcy którzy wprowadzą w doskonały nastrój każdego uczestnika. www.funclub.pl/oferty/hiszpaniadla-seniora-hotel-copacabana-fb_funclubpl-lato_4128.html?label=574 Odpowiedz Link Zgłoś