babaribak 13.04.04, 15:47 POMÓŻCIE I POWIEDZCIE MI CZY MOŻNA SPOKOJNIE BIWAKOWAĆ POD NAMIOTEM NA MAJORCE? CHCEMY KUPIC TANI BILET Z BERLINA DO PALMY WYNAJĄĆ SAMOCHÓD NA 12 DNI I SPAĆ NA PLAŻACH LUB W LASKACH. BĘDZIE TO DOBRE ROZWIĄZANIE ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jonasz [...] IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.04, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vino_tinto Re: SPANIE NA DZIKO NA MAJORCE 16.04.04, 22:31 Nie no proszę nie wygłupiaj się. Zabronione jest spanie na plazy i na pewno w innych miejscach tez. A bilety z Niemiec wcale nie sa takie tanie, oplaca sie kupic wycieczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABARIBAK Re: SPANIE NA DZIKO NA MAJORCE IP: *.t8.ds.pwr.wroc.pl / 156.17.229.* 18.04.04, 12:25 PROSZĘ JEŚLI ZNAJDZIESZ MI TAŃSZY BILET LOTNICZY Z BERLINA W DNIACH 1.08-13.08 ZA MNIEJ NIŻ 60 EURO TO BĘDĘ WDZIĘCZNY. A SPANIE NA DZIKO WCALE NIE JEST ZABRONIONE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vino_tinto Re: SPANIE NA DZIKO NA MAJORCE IP: 5.5.* / 80.58.40.* 19.04.04, 17:40 z tego co mi wiadomo jest. mam nadzieje ze czytales pierwsza odpowiedz , lepiej sobie przemysl sprawe bo Wy tu przyjezdzacie na chwile a inni musza sie za Was wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABARIBAK Re: SPANIE NA DZIKO NA MAJORCE IP: *.t8.ds.pwr.wroc.pl / 156.17.229.* 20.04.04, 00:27 NO NIESTETY NIE ZDĄŻYŁEM PRZECZTAĆ 1. POSTU BO ZOSTAŁ USUNIETY - WIDOCZNIE NADAWCA NIE BYŁ ZBYT ROZGARNIETY, MÓGŁBYŚ MI DOKŁADNIE WYTŁUMACZYĆ O CO CHODZI BO NIE JESTEM " TUTEJSZY " ? Z GÓRY DZIĘKI. Odpowiedz Link Zgłoś
vino_tinto Re: SPANIE NA DZIKO NA MAJORCE 23.04.04, 15:33 po prostu, apeluje o przyzwoite zachowanie gdy wyjezdacie na wakacje autor postu skasowanego troche przesadzil ze swoim komentarzem, ale w sumie tok myslowy ten sam :) moge jesli chcesz rozejrzec sie za jakims tanim hotelikiem ale raczej w tym terminie bedzie ciezko, sa campingi na ktorych mozecie "zacumowac" , tylko napisz mi prosze gdzie kupujesz bilety za 60 euro do Berlina, bede wdzieczna i chyba co 2 tyg bede w domu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: SPANIE NA DZIKO NA MAJORCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:48 ja zamierzam we wrzesniu udac sie an Majorke,tylko czy wlasnie z biorem podrozy czy na wlasna reke.linie lotnicze skyeurope (www.skyeurope.com)-warszawa- bratyslawa-palma de mallorca i znalezc cos na miejhscu... albo poprzez strone www.venere.com rezerwowac hotel polecam stronke www.venere.com we wrzesniu ub.r bylem na weekend w rzymie i tak wlanie rezerwowalem hotel. jeszcze jest troche czasu,moze ten temat rozwinie sie w dobrym kierunku... (tzn.jakies nowe pomysly pojawia sie..). Odpowiedz Link Zgłoś
annamasica1 Re: SPANIE NA DZIKO NA MAJORCE 04.05.04, 18:38 Moja mama byla na majorce, przekiekna wyspa................... coprawda zanam ja tylko ze zdjęc, ale jest to cudowny pomysł na wakacje...tylko troszke kosztowny i napewno nie pod namiot......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: SPANIE NA DZIKO NA MAJORCE IP: 5.5.* / 80.58.40.* 04.05.04, 17:47 niestety biwakowanie na plaży jest zabronione, ale można skorzystać z campingów, które podobno nie są drogie. Z resztą ta wyspa jest tak zurbanizowana,że ciężko będzie ci wcisnąć gdziekolwiek chociażby namiot. Jeśli masz ochotę na wakacje na łonie natury polecam Formenterę, też Baleary. Odpowiedz Link Zgłoś