Dodaj do ulubionych

Wypożyczenie auta REUS

IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.11, 13:29
Witam,
Czy moglibyście polecić wypożyczalnie auta, z lotniska Reus w jakieś przyzwoitej cenie wraz zawartym ubezpieczeniem (zniesiony udział własny). Potrzebuje wynająć na 14dni w czerwcu 2011 + dwa foteliki samochodowe ( większość sobie nieźle za to liczy - około 40euro/ fotelik)
Obserwuj wątek
    • Gość: so nice Re: Wypożyczenie auta REUS IP: *.spray.net.pl 22.03.11, 00:33
      www.argusrentacar.pl/
      • be.a Re: Wypożyczenie auta REUS 22.03.11, 06:55
        Podepnę się
        Jak to jest w tej wypożyczalni .Wypożyczam płacę prowizję OK a co jak potem np tydzień przed wyjazdem okazuje się że ceny są o 30% tańsze.Czy mogę zmienić rezerwację i czy zwracają różnicę w pobranej prowizji?
        • Gość: so nice Re: Wypożyczenie auta REUS IP: *.spray.net.pl 22.03.11, 08:31
          juz wiele zostało na forum o tej wypozyczalni napisane... uzyj opcji szukaj..
          ewentualnie zadzwon pod polski numer telefonu podany na stronie i dopytaj
    • Gość: rek22 Re: Wypożyczenie auta REUS IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.11, 12:40
      Ok, dzięki za linka ale wybranej przez mnie godzinie odbioru samochodu - czyli 0.15 , bo 23.40 ląduje samolot w Reus. Wypożyczalnia nie podstawi mi auta w nocy :(. Trochę poszukałem i lepszą (czytaj) tańszą wypożyczalnią są :
      www.doyouspain.com
      www.hispacar.com/
      www.amigoautos.com/
      Jeśli ktoś ma doświadczenia z powyższymi wypożyczalniami to proszę o informację.
      Z góry dziękuję.
      • sun32 Re: Wypożyczenie auta REUS 23.03.11, 11:01
        Witaj,
        ja też szukam wypożyczalni. Chcemy auto na tydzień w czerwcu. Zaczęłam szukać wczoraj więc masz większą wiedzę - czy zawsze jest potrzebna karta kredytowa?
        I czy jest szansa, że ktoś mi przywiezie auto pod hotel? Będę w rejonie Huelvy.
        Będę wdzięczna za wszelkie Twoje wskazówki.
        Na razie dzwoniłam do traveljigsaw.pl, easyterra.pl, i z tego wątku argusrentacar.pl
        Słyszałam dobre opinie o www.carjet.com ale nie wiem jak oni cenowo wychodzą.
      • styro Re: Wypożyczenie auta REUS 24.03.11, 10:48
        rek22 - wez sprawdz w www.jumbolino.pl/samochody/ Maja dobre ceny - niestety nie wiem jak jest z podstawieniem pod hotel. Polecam.
        • Gość: rek22 Re: Wypożyczenie auta REUS IP: *.ip.netia.com.pl 24.03.11, 12:31
          @styro - wyszukiwarka korzysta z www.traveljigsaw.pl, zrobiłem już rezerwację z doyouspain.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka