Dodaj do ulubionych

Teneryfa jak tanio dolecieć ?

14.03.12, 10:16
Szukam tanich lotów na Teneryfę - wrzesień/październik. Z tego co sprawdziłam to czartery odpadają, więc szukam innych rozwiązań, na razie wymyśliłam:
Warszawa - Londyn/Barcelona/?? - Teneryfa (południowa) samolotami
Warszawa - Berlin/Wiedeń/Praga (polskibus) - Terneryfa (samolot)

pytanie - czy to co wymyśliłam ma sens, może są jakieś lepsze miasta z których są tanie loty na Teneryfę. No i czy da się mi dopasować polskiegobusa do lotów, jak na razie widzę, ze mają rozkład tylko do końca czerwca. Ktoś już w ten sposób łączył podróże ? Boję się, ze mi bus wyjdzie na tyle drogo, że się przestanie opłacać ;/
Obserwuj wątek
    • tomekza Re: Teneryfa jak tanio dolecieć ? 14.03.12, 11:07
      nextur napisała:

> Szukam tanich lotów na Teneryfę - wrzesień/październik. Z tego co sprawdziłam t
      > o czartery odpadają, więc szukam innych rozwiązań, na razie wymyśliłam:
      > Warszawa - Londyn/Barcelona/?? - Teneryfa (południowa) samolotami
      > Warszawa - Berlin/Wiedeń/Praga (polskibus) - Terneryfa (samolot)
      >
      > pytanie - czy to co wymyśliłam ma sens, może są jakieś lepsze miasta z których
      > są tanie loty na Teneryfę. No i czy da się mi dopasować polskiegobusa do lotów,
      > jak na razie widzę, ze mają rozkład tylko do końca czerwca. Ktoś już w ten spo
      > sób łączył podróże ? Boję się, ze mi bus wyjdzie na tyle drogo, że się przestan
      > ie opłacać ;/

Zobacz sobie możliwości Ryanairem z przesiadką. Najpierw zobacz skąd można dolecieć Ryanairem na Teneryfę (np. Bergamo, Weeze, Frankfurt Hahn), a potem zobacz czy da się w sensowny sposób przesiąść.
      Np. Wizz z Warszawy do Bergamo (17.09, pon. 6.20-8.25, teraz cena 19 zł), Bergamo-Teneryfa (17.09, pon. 14.20-17.50, teraz cena wysoka, ale pewnie w lipcu będzie taniej)
      Powrót kombinuj podobnie.
      T.
      --
      Nasze podróże
      • nextur Re: Teneryfa jak tanio dolecieć ? 15.03.12, 11:12
        Dzięki bardzo, w sumie to nawet lepsze rozwiązanie z tym Mediolanem, bo z Londynem zawsze jest ryzyko, że trzeba będzie zmieniać lotniska.
    • Gość: skara Re: Teneryfa jak tanio dolecieć ? IP: *.Red-83-32-251.dynamicIP.rima-tde.net 14.03.12, 12:46
      Puszukaj tu:

forum.gazeta.pl/forum/f,39880,Wyspy_Kanaryjskie.html
      Masz kilkadziesiąt wątków o tanim przelocie na Kanary.
      • Gość: nina104 Re: Teneryfa jak tanio dolecieć ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 12:23
        Możesz spróbować przez Londyn Stansted, leciałam tak ale na Gran Canarię.
    • Gość: Basia 54 Re: Teneryfa jak tanio dolecieć ? IP: 178.73.48.* 16.03.12, 08:55
      A po co na Teneryfę jak można polecieć na Majorkę? Wszystko masz w cenie za półdarmo np tu travelnet
      • Gość: toja Re: Teneryfa jak tanio dolecieć ? IP: 217.153.153.* 16.03.12, 09:51
        no tekst mnie powalił. A może ona już była na Majorce? A może nie była i nie chce? Pani Basiu, czas zacząć myśleć.
    • easyholiday Re: Teneryfa jak tanio dolecieć ? 21.03.12, 16:35
      jeżeli ktoś szuka ciekawych wycieczek na Teneryfę polecam zapoznać się z tymi ofertami --> www.easyholiday.pl/region/teneryfa
      • Gość: Antyspam Re: Teneryfa jak tanio dolecieć ? IP: *.static.korbank.pl 21.03.12, 16:47
        Won, spamerzy.
        AS
    • Gość: Dorotka Re: Teneryfa jak tanio dolecieć ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:48
      Polecam zapoznać się z ofertą tej firmy www.wlasnymszlakiem.pl
      oni wlasnie wyszukują takie połączenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka