Dodaj do ulubionych

Komary na Costa Brava

IP: *.ip.netia.com.pl 25.06.12, 10:30
Chciałbym zapytać tych którzy byli - czy są tam te dokuczliwe owady? Na forum greckim piszą że na wyspach grecki nieraz jest to spory problem, bo "rąbią|" ile wlezie:) A na Costa Brava? trzeba się zaopatrzyć w różnorodne środki, czy raczej te owady nie są problemem na Costa..??
Obserwuj wątek
    • Gość: santa ponca Re: Komary na Costa Brava IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 11:27
      Są i to wielkie jak bociany...
    • Gość: oli Re: Komary na Costa Brava IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.12, 18:46
      nie ma :)
      • Gość: Jozefa1 Re: Komary na Costa Brava IP: *.aster.pl 25.06.12, 19:52
        W santa susanna i okolicach Barcelony ani jednego.Przyznam sie ze na krecie byłam 2razy,na zakhintos,na thassos,na Rodos i tez nie spotkałam,także jestem trochę zdziwiona.
    • ruella Re: Komary na Costa Brava 26.06.12, 08:31
      Komary są, zwłaszcza gdy jest trochę wilgotniejsze lato, ale z nimi to nie problem, wystarczy pacnąć. Dla mnie prawdziwym błogosławieństwem Hiszpanii jest brak natrętnych os.
      • Gość: ala Re: Komary na Costa Brava IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 17:04
        komarów nie zauważyłam, ale upierdliwe muchy tak. Szczególnie popołudniami. Niemcy i Holendrzy zaopatrywali się w takie specjalne lampiony i widziałam, że pomagało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka