Gość: artur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 13:08 witam.interesuje mnie dojazd do fontan z placu katalonskiego.ew powrot kolo godz 2 do calella.pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: fontannny w barcelonie IP: *.devs.futuro.pl 27.07.12, 12:37 Z Plaza Catalonia na fontanny można dojechać metrem (przystanek Plaza Espania) linia czerwona, 3 przystanek. Ja jechałam linią zieloną z Ramblas, tam mieliśmy hotel. Plan metra: roznewyprawy.blox.pl/resource/barcelona_metro_map.jpg Niestety o 2 w nocy pociąg do Calelli już nie kursuje. Link do wyszukiwarki połączeń: www.renfe.com/EN/viajeros/cercanias/barcelona/index.html Można ewentualnie zostać rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: fontannny w barcelonie IP: *.devs.futuro.pl 27.07.12, 12:42 Jeszcze dodam że metro kursuje do bardzo późnych godzin nocnych, na pewno zdążysz obejrzeć pokaz fontann i wrócić. Jednorazowy bilet kosztuje 2 euro za osobę. Wygodnie kupuje się w automatach na przystankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechan Re: fontannny w barcelonie IP: *.subscribers.sferia.net 27.07.12, 15:56 Przyłączam się do pytania, ale trochę w innym sensie: w jakie dni i o której jest pokaz fontann, oraz jaki jest tam dokładny adres? Będe miałauto podczas całego pobytu, a tez bardzo mi na tych fontannach zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: fontannny w barcelonie IP: *.devs.futuro.pl 30.07.12, 09:59 Link do strony fontann: www.bcn.cat/parcsijardins/fonts/EN/magica.html Tam są wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam Fontannny & Majówka 2010 IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 18:16 Nasza Majówka 2010 r. < ustawiłem na fontanny, poklikaj... Fontanny, pojechaliśmy autem z Santa Susanna. Wszystko znajdziesz w tym linku. Jak oddalisz będzie całość. Pozdrawiam, Uwaga, wolne wczytywanie, czekaj... Odpowiedz Link Zgłoś