Dodaj do ulubionych

rezerwacja hotelu lloret de mar

IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 09:49
witam, czy ktoś rezerwował już hotel na stronie hotels4u ? pytam bo z tego co się orientuję płatność jest kartą kredytową, takowej nie posiadam a chciałabym zarezerwować nocleg, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: melon Re: rezerwacja hotelu lloret de mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.13, 13:12
      skąd wytrzasnęłaś tę stronę ? Szukasz kłopotów ? Chcesz sam hotel czy całe wczasy ?
      • Gość: mrscookie Re: rezerwacja hotelu lloret de mar IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 22:42
        przepraszam jaki kłopotów? chcę sam hotel, stronę 'wytrzasnęłam' w porównywarce hotelscombined.
        • Gość: melon Re: rezerwacja hotelu lloret de mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.13, 14:57
          hmmm...z innej planety jesteś ? A tak w temacie to każdy portal rezerwacyjny ma płatność kartą lub przelewem.Ty decydujesz. Zazwyczaj rezerwacje na nich są mniej korzystne cenowo i terminowo niż w tych samych terminach w biurach podróży. Zamiast noclegu ze śniadaniem masz jeszcze kolacje lub za niewielką dopłatą , za którą na " mieście" zjesz tylko przekąskę .
          Popatrz na neckermann-reisen.de . Opcja "Hotel" Rozwijając menu pokaże ci się lista ze zdjęciami, ocenami i cenami .Wybrany hotel kupujesz w naszym biurze neckermanna za złotówki (przelew).Służę radą dot. wybranego hotelu.
      • marcinoit Re: rezerwacja hotelu lloret de mar 17.03.13, 16:18
        Gość portalu: melon napisał(a):

> skąd wytrzasnęłaś tę stronę ? Szukasz kłopotów ? Chcesz sam hotel czy całe wcza
        > sy ?
        a co Ty masz do tej strony??
        jesli juz sie czegosc czepiac to wybranego miejsca wypoczynku.
        • Gość: tommy Re: rezerwacja hotelu lloret de mar IP: *.bialystok.vectranet.pl 17.03.13, 18:56
          Przeciez widac ze Melon bedzie negowal wszystko,bo najlepiej zalatwic wszystko,cytuje "...u nas w Necermanie..":)
          • Gość: melon Re: rezerwacja hotelu lloret de mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.13, 17:53
            nie jestem ajentem ani pracownikiem tegoż biura - "naszym" miałam na myśli polskim.To samo dotyczy ofert z GTI . Dzielę się tylko doświadczeniem i radą. W zasadzie jest mi obojętne, gdzie, z kim i dokąd ktokolwiek jeździ. Po to jest forum, by zarówno móc spytać jak i oczekiwać porady. Każdy jednak postępuje wg. własnych przemyśleń. Pozdrawiam ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka