Dodaj do ulubionych

Transfer Ryanair do hotelu z Girony

29.09.13, 11:18
Witam,wraz z biletem lotniczym wykupiłem w Ryanair transfer do i z hotelu ale jedyne co mam to potwierdzenie opłaty za transfer z Ryanair.
Co sie dzieje dalej?
Nie dostałem żadnego maila z żądaniem informacji o jaki hotel chodzi itp.
Będę wdzięczny za praktyczne informacje,z góry dziękuję i pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • misiek991 Re: Transfer Ryanair do hotelu z Girony 30.09.13, 15:07
      a wejdz w zarzadzanie rezerwacja i poszukaj dalszych szczegolow, bo ja juz nie pamietam, ale samo potwierdzenie to jeszcze nie wszystko,
      • ron5 Re: Transfer Ryanair do hotelu z Girony 30.09.13, 16:02
        dzięki ,juz się wyjaśniło-mail z potwierdzeniem transferu i miejscem na szczegóły przychodzi później (u mnie po 1 dniu( co jest logiczne bo przecież nie każdy zna miejsce noclegu w trakcie rezerwacji lotu.
        Tak czy inaczej dobra rzecz taki transfer 25 E pod drzwi,pozdrawiam,
        • misiek991 Re: Transfer Ryanair do hotelu z Girony 30.09.13, 16:40
          zapamietaj sobie strone www.shuttledirect.com, ciut lepsze ceny, ale to na kiedy indziej, w sumie ta sama firma na miejscu, ale bez narzutu Ryana
          • Gość: ad Re: Transfer Ryanair do hotelu z Girony IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.13, 17:08
            ryanair nie bierze prowizji - od razu wchodzi sie na stronę z transferami - ten sam adres. 25 E to (chyba) w 2 strony.
            • ron5 Re: Transfer Ryanair do hotelu z Girony 30.09.13, 20:08
              Inna niz shuttledirect firma obsługuje Ryanair.
              Na shuttledirect sprawdzałem bo wyczytałem na forum i tam było ok 17 funtów więc nico taniej ale w Ryanie za to prościej bo jest pełna koordynacja z ich lotami.
              Ale to super sprawa te transfery,pozdrwiam i dziękuję
              • misiek991 Re: Transfer Ryanair do hotelu z Girony 01.10.13, 12:41
                lecialem niedawno z transferem przez Ryan, autobus byl ten sam co w Shuttle, czyli Pujol, nie bralem w Shuttle bo nie mam karty kredytowej, tylko debetowa, a w Shuttle takia nie mozna placic. Roznica w cenie ok. 2 e na jednym bilecie w jedna strone. W sumie to jak dla mnie grosze, bez znaczenia. Ale jak mam okazje zaplacic czyjas karta taniej to place taniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka