Dodaj do ulubionych

Family Hilidays Club-cała prawda

IP: *.biproraf.com.pl 11.03.14, 16:16
Wiem, że na tym forum jest juz wątek o doświadczeniach z FHC, ale w tym watku wypowiada sie jedynie żona właściciela, postanowiłam założyć drugi watek.
Potencjalny Kliencie FHC, przeczytaj wpisy z forum Wyspy kanaryjskie, zalinkowany poniżej. Poświęć trochę czasu, zanim podejmiesz decyzję. Po przeczytaniu zastanów się, czy chcesz być w taki sposób traktowany?
Szczególną uwagę zwróć na wpisy :
1. Claire97 - żony właściciela biura Family Holidays Club,
2. Potencjalnego Klienta - matrosa54
3. Byłej klientki - Margo, czyli mnie.

Życzę trafionej decyzji.
W przypadku jakichkolwiek pytań, chętnie odpowiem na maila:
elifli@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie
Margo
Obserwuj wątek
    • Gość: Margo Re: Family Hilidays Club-cała prawda IP: *.biproraf.com.pl 11.03.14, 16:17
      Przepraszam, zapomniałam o wspomnianym linku:

forum.gazeta.pl/forum/w,39880,138231660,138231660,Family_Holidays_Club.html
    • claire97 Re: Family Hilidays Club-cała prawda 13.03.14, 16:09
      Holidays, margo, nie hilidays! Czy ktoś miał zastrzeżenia dot. mojej ortografii? Chyba tylko "mad cow" margo.
      • Gość: Margo Re: Family Holidays Club-cała prawda IP: *.play-internet.pl 14.03.14, 08:56
        Rzeczywiscie, ma pani rację, przepraszam za literówkę.
        Określenia użytego przez panią nie skomentuję, nie będę zniżała się do pani poziomu.
        Jednakże bardzo się cieszę, że zwrócila pani uwagę na ten błąd, gdyż teraz osoba zainteresowana opiniami o Family Holidays Club w prosty sposób trafi na ten wątek, wpisując nazwę firmy w google :D, co byłoby utrudnione, gdyby w tytule wątku pozostała literówka :D
        • claire97 Re: Family Holidays Club-cała prawda 14.03.14, 14:40
          Założenie przez "sisters" kolejnych wątków tylko dodaje popularności FHC. Dziękuję!
          • Gość: TomTom Re: Family Holidays Club-cała prawda IP: *.Red-88-9-88.dynamicIP.rima-tde.net 14.03.14, 18:09
            >Założenie przez "sisters" kolejnych wątków tylko dodaje popularności FHC

No i co z tego, skoro Pani wpisy mu popularnosci odejmuja. Niesamowite prostactwo Pani prezentuje, wszyscy w tym biurze macie taki niski poziom kultury? Gdyby to bylo anonimowo to mozna by wybaczyc ale jesli za tak chamskimi tekstami stoi wlasciciel biura albo jego pracownik to to sie nazywa "czarny PR". dziekuje, znajde sobie biuro w ktorym pracuja ludzie lepiej wychowani.
            Zwolnilbym Pania natychmiast gdyby byla Pani moim pracownikiem i taka wizytowke wystawiala firmie.
            • Gość: Margo Re: Family Holidays Club-cała prawda IP: *.jpk.pl 20.03.14, 19:36
              TomTom, nic dodać nic ująć.
              Dokładnie w taki sposób, takim tonem, jaki pokazuje na forum clarie97, przebiegają rozmowy z Family Holidays Club. Oczywiście nie wszystkie. Do momentu podpisania umowy jest miło. Potem następuje nagła zmiana w traktowaniu klienta.
              A zresztą, co ja będę pisała, wystarczy, że żona właściciela FHC pisze tutaj i na forum Wyspy Kanaryjskie. Nie trzeba właściwie komentować. Wnioski nasuwają się same.
    • Gość: Margo up IP: *.jpk.pl 06.05.14, 21:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka