Gość: Aro IP: *.brewet.3s.pl 25.07.14, 09:44 Witam.Proszę o rzetelne odpowiedzi interesuje Mnie przede wszystkim wypoczynek związany z tym biurem podróży,i rzeczy związane z hotelem Mireia ale...nie tylko.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aro Re: Hiszpania z bp Fun Club IP: *.brewet.3s.pl 28.07.14, 20:49 PILNE...Plis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cora Re: Hiszpania z bp Fun Club IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.14, 01:00 Pewnie już wróciłeś, ale może innym się przyda. Byłam w Mirei z Fun Clubem. Może wydać się głupie ale przejazdy ich autokarami polecam jak najbardziej, wygodne i bezpieczne. Kierowcy kulturalni i znają się na swojej pracy. Hotelik taki jak w ofercie, ja akurat miałam fajny pokój z tarasem ale są takie bez balkonów też, zależy jak się trafi. Obok w Mercedesie pokoje identyczne a hotel 3*. Telewizji nie ma, czajnika też. Basen fajny, czysty, drinki u p. Rysia ok, tańsze niż w knajpkach. A wyżywienie u Carmen rewelacyjne. Serio. Blisko supermarket Dia. Ogólnie wakacje na plus, może pojadę jeszcze raz, chociaż samo Lloret głośne i w zasadzie dla młodzieży. Może następnym razem Santa Suzana albo Tossa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Re: Hiszpania z bp Fun Club IP: *.brewet.3s.pl 26.08.14, 15:54 Dzięki...proszę o więcej... Odpowiedz Link Zgłoś