Gość: podróznik IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 21:40 Czy ktoś może korzystał z wypożyczalni samochodów w Valencii, gdzie korzystniej wynająć na lotnisku czy w samym mieście? Jak wygladały formalności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka [...] IP: 5.5.* / 80.58.40.* 27.01.05, 22:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:57 Odpuść sobie korzystanie z tej wypożyczalni. Ta pani w chamski i nachalny sposób poleca wypożyczalnię w której pracuje , tutaj na forum. Ceny ma wysokie i nieatrakcyjne. Jak to Polak za granica który tylko patrzy jak oszukać Polaka z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: 5.5.* / 80.58.40.* 28.01.05, 12:04 Widze ze tu wielka zazdrosc na tym forum ale to chyba normalne . Czy to jest oszustwo proponowanie wynajecia auta ? Pozdrawiam CIE Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci 28.01.05, 12:10 zgadza sie, coprawda nie korzystalam z uslug tej firmy i mam nadzieje ze nie bede, ale juz w zeszlym roku na wakacje.pl pelno bylo jej postow w stylu mieszkam na majorce-pomoge+wynajem auta pod roznymi nickami, a.k., anka, anna krepska itd.Tylko jakos nie zauwazylam watku napisanego przez zadowolonych z wypozyczenia u niej auta -co mialo miejsce w przypadku pewnej wypozyczalni na krecie- duzo pozyttywnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: 5.5.* / 80.58.40.* 28.01.05, 12:31 Wiem ze Reklamuje Pani firme rentacar na Krecie . Pozdrawienia z Majorki . Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci 28.01.05, 12:56 nikogo nie reklamuje, akurat jak wiele osob na forum grecja na gazeicie korzystalam z ich sulug i bylam zadowolona ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: 5.5.* / 80.58.40.* 28.01.05, 12:33 Prosze sie nie podawac za 2 osoby :)) Widze ze szef malo pracy dał do wykonania Pani ale to normalne nudzi sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci 28.01.05, 12:58 ja w przeciwienstwie do pani jestem zalogowana i zawsze tu jak i na wakacje.pl wystepuje jako woman29 wiec prosze sobie darowac tego typu insynuacje wzgledem mojej osoby.A co do mojej pracy to pozostawie to juz bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: 5.5.* / 80.58.40.* 28.01.05, 13:46 tak widzialam na wakacje.pl jest pani zalogowana nie tylko jako woman29 Czytalam ile razy Pani chwalila wypozyczalnie w Grecji Sama Pani pisze ze Sobo :)) ale to dobry sposob na reklame Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci 28.01.05, 14:16 Akurat na wakacje.pl nie jestem zalogowana , ale pisze pod stalym nickiem woman29 i w przeciwienstwie do pani nie mam w zwyczaju pisac sama do siebie bo nie cierpie na rozdwojenie jazni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:46 Droga pani z Sungo. Ja nie mam nic wspólnego z panią"woman29". Nie loguję się bo nie mam loginu na GW. Nie jest mi to potrzebne. Nie podaję się jako 2 rózne osoby. Nie pracuję też w rent a car na Krecie jak pani sugeruje i nie znam nawet tamtej wypożyczalni. Drażni mnie natomiast pani obcesowa działalność na tym i innych forach turystycznych. Działa pani niezgodnie z regulaminem forum i wiecznie SPAMUJE z tą swoja wypozyczalnia. Gdziekolwiek i ktokolwiek zapyta o wynajem samochodów to pani się odzywa jako rzekomo osoba wielce pomocna. Po prostu żeruje pani na polskich turystach i tyle. A sposób w jaki pani to robi denerwuje wiele osób. Ale na szczęście pani wątki są regularnie usuwane czego nadal życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: 5.5.* / 80.58.40.* 28.01.05, 13:59 Pozdrawiam gorace ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: 5.5.* / 80.58.40.* 28.01.05, 14:01 Dziwna sprawa te 2 osoby sa na wszystkich forum na Grecji,Hiszpania . Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci 28.01.05, 14:42 Jasne, chyba nie zawadzi sie w detektywa pobawic i zobaczyc ile jest osob ktore bywaja i na gazecie i na wakacje.Tak samo dziwne jak i pani bytnosc i tu i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: 5.5.* / 80.58.40.* 28.01.05, 16:45 Szkoda ze Pani nie ma co robic i ze nie ma z kim rozmawiac ! Widze ze problemy rodzine a moze brak facata .Musisz napisac na forum ze jest zla kobieta wykorzystuje turystow ,zmuszam Ich zeby wynajowali auta .Tylko dziwne ze dzisiaj dostalam 10 meil zebym im pomogla wybrac hotele .Wiem ze dla ciebie ito szok pomoc za nic, widzisz turyscie nie czytaja Twojch postow. Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci 28.01.05, 20:15 Nos w sos !!!I bez wycieczek osobistych bo to juz lekka przesada.Nie twierdze ze pani kogokowliek zmusza albo wykorzystuje -gdzie ja cos takiego napisalam?????????????To zajmij sie pani tymi mailami a skoncz tu i wsytdu oszczedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: 5.5.* / 80.58.40.* 28.01.05, 16:56 Tylko prosze sie nie obrażać na mnie ! to Ty zaczelas Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci 28.01.05, 20:13 ??????????????????????????????? ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci 28.01.05, 20:17 A teraz zaskoczylam, to nie ja napisalam posta, ktory zostal usuniety-zeby nie bylo watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróżnik Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 21:48 ponawiam jeszcze raz pytanie o wypożyczalnie samochodów w Valencji, nie zdołałam przeczytać wycofanego posta a z pozostałych niczego się nie dowiedziałam. Dzięki za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci 28.01.05, 21:59 No chyba Pani AK zaniedbuje potencjalnego klienta, zamiast oferte zroboc to wdaje sie w dysputy.A tak powaznie sprobuj tak :www.google.com wpisz rent a car in Valencia bo jak rozumiem interesuja cie lokalne wypozyczalnie a nie miedznarodowe typu : avis, budget, hertz?pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróżnik Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.01.05, 10:14 dokładnie o to mi chodziło te większe wypożyczalnie już sprawdziłam na lotnisku a myslałam , że może ktoś ma własne doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: wypożyczalnie samochodów w Valenci 29.01.05, 10:20 www.sungo.com to jest wypozyczalnia ktora namietnie reklamuje tu pani anna krepska.Uprzedzam ze nie korzystalam i nie i nie wiem czy te ceny sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś