umu 22.05.05, 20:14 Witam Czy ma ktos moze namiary na jakis przyjemny i tani hotelik w Barcelonie. Cos blisko centrum bo nie jestem zmotoryzowany. Z gory dzieki za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umu Re: sprecyzuj jak tani - ile max. za dobę nt. 24.05.05, 10:52 jak najtanszy pokoj 2-osobowy gdzies w centrum barcelony- max 70-80 euro za noc Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: sprecyzuj jak tani - ile max. za dobę nt. 25.05.05, 12:30 więc tak: byłam 2 razy w Barcelonie i za każdym razem mieszkałam w centrum, czyli przy Rambli www.pensionsanramon-bcn.com/location.spanish.html To jest pensjonat, w którym byłam za pierwszym razem, nocleg kosztował ok. 27 euro (bez żadnego wyżywienia), ja miałam pokój z prysznicem i umywalką (wc było na korytarzu), widok niestety na podwórko. Ale są też inne pokoje z widokiem na ulicę i być może z lepszym wyposażeniem. Ja niestety rezerwowałam pokój tydzień przed wyjazdem i było bardzo ciężko cokolwiek znaleźć. To jest barrio chino czyli okolica niezbyt ciekawa, no ale praktycznie w samym centrum. Za drugim razem przez przypadek znalazłam wolny pokój u jakiejś starszej pani, która mieszka przecznicę od Rambli - do której miałam może 30 metrów :)). Pokój był skromny i nocleg kosztował 17 euro. Najlepiej jednak zarezerwować z wyprzedzeniem i oszczędzić sobie stresu z szukaniem na miejscu (chociaż aż tak trudne to nie było). W razie pytań służę pomocą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
umu Re: sprecyzuj jak tani - ile max. za dobę nt. 26.05.05, 15:24 Wielkie dzieki. Hatel juz zarezerwowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gav Re: sprecyzuj jak tani - ile max. za dobę nt. IP: *.elbud.waw.pl 06.06.05, 09:03 Witam! Czy masz może bliższe namiary na tą pnią z pokojem? Przylatujemy z żoną we wtorek 14.06 do Girony i nocujemy do 17 w Formule1 pod B. Dalej (do 21) musimy cos poszukac. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: Hotel w Barcelonie 27.05.05, 09:33 Właśnie wróciliśmy z Barcelnoy- byliśmy w pensjonacie DALI 20m od Rambla, super z prysznicem 50EUR za dobę /pokój 2osobowy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś