Dodaj do ulubionych

Hotel w Barcelonie

22.05.05, 20:14
Witam
Czy ma ktos moze namiary na jakis przyjemny i tani hotelik w
Barcelonie. Cos blisko centrum bo nie jestem zmotoryzowany. Z gory dzieki za
wszystkie informacje.
Obserwuj wątek
    • umu Re: Hotel w Barcelonie 23.05.05, 14:08
      ?
    • baba_krk sprecyzuj jak tani - ile max. za dobę nt. 24.05.05, 00:36
      • umu Re: sprecyzuj jak tani - ile max. za dobę nt. 24.05.05, 10:52
        jak najtanszy pokoj 2-osobowy gdzies w centrum barcelony- max 70-80 euro za noc
        • baba_krk Re: sprecyzuj jak tani - ile max. za dobę nt. 25.05.05, 12:30
          więc tak: byłam 2 razy w Barcelonie i za każdym razem mieszkałam w centrum,
          czyli przy Rambli

www.pensionsanramon-bcn.com/location.spanish.html
          To jest pensjonat, w którym byłam za pierwszym razem, nocleg kosztował ok. 27
          euro (bez żadnego wyżywienia), ja miałam pokój z prysznicem i umywalką (wc było
          na korytarzu), widok niestety na podwórko. Ale są też inne pokoje z widokiem na
          ulicę i być może z lepszym wyposażeniem. Ja niestety rezerwowałam pokój tydzień
          przed wyjazdem i było bardzo ciężko cokolwiek znaleźć. To jest barrio chino
          czyli okolica niezbyt ciekawa, no ale praktycznie w samym centrum.

Za drugim razem przez przypadek znalazłam wolny pokój u jakiejś starszej pani,
          która mieszka przecznicę od Rambli - do której miałam może 30 metrów :)). Pokój
          był skromny i nocleg kosztował 17 euro.

Najlepiej jednak zarezerwować z wyprzedzeniem i oszczędzić sobie stresu z
          szukaniem na miejscu (chociaż aż tak trudne to nie było).

W razie pytań służę pomocą :))
          • umu Re: sprecyzuj jak tani - ile max. za dobę nt. 26.05.05, 15:24
            Wielkie dzieki. Hatel juz zarezerwowany
            :)
          • Gość: gav Re: sprecyzuj jak tani - ile max. za dobę nt. IP: *.elbud.waw.pl 06.06.05, 09:03
            Witam! Czy masz może bliższe namiary na tą pnią z pokojem? Przylatujemy z żoną
            we wtorek 14.06 do Girony i nocujemy do 17 w Formule1 pod B. Dalej (do 21)
            musimy cos poszukac. Z góry dziękuję.
    • agilator Re: Hotel w Barcelonie 27.05.05, 09:33
      Właśnie wróciliśmy z Barcelnoy- byliśmy w pensjonacie DALI 20m od Rambla, super
      z prysznicem 50EUR za dobę /pokój 2osobowy. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka