Dodaj do ulubionych

Aparthotel safari park-sa coma

IP: 213.17.153.* 19.07.05, 13:48
CZeść. Szukam opini o tym hotelu. Mam ochote wybrać się tam z rodziną we
wrześniu. Może ktos zna ten hotel i podzieli sie wrażeniami z pobytu. Hotel
ładnie wygląda w katalogu ale rzeczywistośc może być różna. Dzieki za
wszystkie informacje.
Asia
Obserwuj wątek
    • lolka11 Re: Aparthotel safari park-sa coma 19.07.05, 14:03
      Hei,

Patrzylas na tej stronie ktora ci podalam w poprzednim Twoim poscie?

Dorota
      • Gość: Asia Re: Aparthotel safari park-sa coma IP: 213.17.153.* 19.07.05, 14:26
        Patrzyłam i dzięki za tę stronkę. Konkretnie chodzi mi o jakieś wrażenia z tego
        hotelu. Spotkalam sie na forum z róznymi opinami o Neckermanie i o jakosci
        hoteli szczególnie na Majorce. Nie chodzi mi o to czy rezydenci są mili czy też
        nie, bo bez nich mozna też fajnie spędzić urlop. Głównie chodzi mi o warunki
        lokalowe i czystość w tym hotelu.
    • Gość: iza Re: Aparthotel safari park-sa coma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:07
      Byłam w tym hotelu (wróciłam w niedzielę) jest to fajny obiekt należący do
      sieci Protur (super jakość, obsługa, czystość). Obok znajduje się Paradise Park
      dla dzieciaków. Sam hotel w centrum mijscowości, na plaży i w wodzie sporo
      wodorostów. Jeśli mogę coś podpowiedzieć to fajniejszy jest Club Monte Safarii
      z tej samej sieci(też tam byłam), wyżywienie all inclusive - świetna oferta, na
      obrzeżach Cala Millior (do plażę dowozi busik),plaża ładniejsza i dużo
      czystsza, jedzenie ekstra i wszystkiego do bólu,(napoje, owoce, lody - czego
      dusza zapragnie) a wychodzi niewiele drożej, bo w Safarii Parku masz wyżywienie
      HB i na same napoje wydasz spokojnie tę różnicę.
      Co do Neckermanna - solidna firma - bez zarzutu, co obiecują w katalogu to
      jest, a w rzeczywistości ładniej niż na zdjęciach. Tam rezydentką jest Pani
      Aleksandra Borowska - bardzo miła i kompetentna osoba.
      Jeśli masz jakieś pytania to chętnie służę pomocą, zwiedziłam też całą wyspę
      wynajętym samochodem mój e-mail oshin8@poczta.onet.pl
    • Gość: paulina Re: Aparthotel safari park-sa coma IP: *.ibb.waw.pl 20.07.05, 10:33
      Tez chcielismy leciec z Neckermanem do tego hotelu we wrzesniu (druga polowa)
      ale jakies dwa tygodnie temu okazalo sie ze neckerman nie ma juz miejsc w
      samolocie na Majorke we wrzesniu :(. Ostatecznie lecimy 21.09 z TUI do Insotel
      Club Cala Mandia.
      • gedom Re: Aparthotel safari park-sa coma 05.08.05, 15:52
        Bylismy z 3 letnim dzieckiem w tym hotelu tzn. Cala Mandia w zeszłym roku ,
        było bardzo fajnie, składa sie z 4 budynków, najdalej połozony jest budynek D,
        reszta blisko głównego A. Mają swoją strone internetową z web kamerą i możesz
        wszystko obejrzeć.
        • Gość: paulina Re: Aparthotel safari park-sa coma IP: *.net-serwis.pl 08.08.05, 01:07
          Dzieki za info, wybieralismy ten hotel "na szybko" bo do tych ktore mielismy
          przemyslane nie bylo jak doleciec ;). Poniewaz byliscie tam z dzieciaczkiem w
          podobnym wieku (nasza bedzie miala 2,5 roku)to moze wiesz czy do rowerow mozna
          tam wypozyczyc fotelik dla takiego dzieciaczka? W opisie hotelu jest informacja,
          ze rowery sa w cenie (ciekawe jak to wyglada w praktyce) ale w biurze TUI nie
          maja pojecia jak to jest z fotelikami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka