Gość: Joasia IP: 213.17.153.* 27.07.05, 10:56 Hej zaineresował mnie ten hotel i chciałabym dowiedzieć sie jak tam jest na miejscu. Gółwnie chodzi mi o czystość pokoi i hotelu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: armata Re: CALA BARCA -Majorka IP: *.wsa.gov.pl 28.07.05, 13:23 No właśnie, też tam jadę za trzy tygodnie i jestem ciekaw opinii tych, którzy już tam byli. Czytałem recenzje użytkowników niemieckiego forum i o tym chotelu były same dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: CALA BARCA -Majorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 23:02 Byłam w Cala Barce 2lata temu.Było rewelacyjnie;-).Pokoje są ładne-ja mieszkałam w ostatnim budynku przy basenie.Jedzenie bardzo dobre i różnorodne.Swietne były animacje-jeśli będzie ten sam zespół animatorów (Francoise,Antonio i inni)to już Wam zazdroszczę;-).,,Gorączka sobotniej nocy,, ,,Greace,, czy ,,Koty,, to musikale,które wspominam najmilej.Myslę,że nie będziecie żałować:-) l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: CALA BARCA -Majorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 23:06 podciagam do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: CALA BARCA -Majorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 10:40 Jeżeli chcesz zobaczyć jak wyglądał pokój i plaża mam zdjęcia byłem tam z Neckermannem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: CALA BARCA -Majorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 10:43 Kto chce zobaczyć zdjęcia niech wyśle adres chętnie je prześlę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silingen1 Re: CALA BARCA -Majorka do jacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:05 dla mnie zdjecia i moze informacje abernat@silingen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: CALA BARCA -Majorka IP: *.aster.pl 09.08.05, 21:36 Uprzejmie proszę o zdjęcia i ewentualnie opinie w mailu klejment@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silingen1 Re: CALA BARCA -Majorka do jacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:35 dziekuje za zdjecia naprawde godne pozalowania tyle pieniedzy wydac i takie wakacje nie jade z nimi i tam tez nie jade pozdrawiam jak dobrze ze jest forum Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: CALA BARCA -Majorka do jacka 11.08.05, 09:17 poproszę o zdjęcia - w tym roku o mały włos byśmy tam nie wylądowali - nie wyszło ale planowaliśmy ten hotel w przyszłym sezonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: CALA BARCA -Majorka do jacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:36 Prosze o adres bym to mógł wysłać. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weerona Re: CALA BARCA -Majorka do jacka IP: *.jerozolimskie.pl 01.10.05, 14:42 Ja też poproszę o zdięcia, w tym roku chyba nie mieli tego w ofercie . weerona@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weerona Re: CALA BARCA -Majorka do jacka IP: *.jerozolimskie.pl 01.10.05, 14:45 a jednak jest w katalogu . Odpowiedz Link Zgłoś