Gość: gosia IP: *.pro-internet.pl 18.08.05, 00:17 chciałabym kupić na prezent z wakacji ,czy możecie mi doradzic gdzie najlepiej kupić i czy wogóle warto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: freestyler Re: perły z majorki IP: *.Red-83-37-52.pooles.rima-tde.net 18.08.05, 01:10 najlepiej kupic w sklepie ktory miesci sie w samej fabryce fabryka jest pod manacorem a czy warto ta ocene zostawiam juz Tobie Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: perły z majorki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:12 warto, warto. W fabryce jakieś 10 km przed Manacorem - Orchidea - można kupić różne perły na każdą kieszeń. Ja kupiłam zarówno piękny złoty zestaw biżuterii z perłami hodowlanymi za 3000pln, jak i naszyjniczek ze stucznych perełek z kamykami za 80pln. Ceny bardzo zróżnicowane. Pamiętaj tylko, że perły powinny nosić raczej znaki "wodne". Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa18 Re: perły z majorki 25.08.05, 15:26 pod Manacor jest fabryka!nie pamietam nazwy!mieszkalam tam jak chcesz moge zadzwonic do znajomych i podac Ci dokladne namiary!ahhh jak Ci zadzroszcze! mallorca:)) Odpowiedz Link Zgłoś