Dodaj do ulubionych

sklepy z odzieżą

03.10.05, 15:15
Wybieram się do Barcelony.Co polecacie ? Znam tylko Promod bo jest w
Trójmiescie, Zarę z nam tylko z opowieść ;) Chcialabym cos kupić fajnego dla
siebie dla córci 14 miesięcznej niekoniecznie w Zarze... Najchetniej w
okazyjnej cenie (parę dni temu udało mi się kupić w promodzie płaszczyk
jesienny z weekendowej przeceny z 499 na 199zł) Czy w Hiszpanii też są takie
przeceny "międzysezonowe", tzn czasami parę ciuszków ? Nie mam zbyt dużego
pola do popisu w kwestii finansowej na ciuchy ale fajnie byłoby kupic cos w
rozsądnej cenie. Jakie są ciekawe marki ?
Aha, i gdzie warto robić codzienne zakupy spożywcze, mam na myśli sieci
sklepów typu tesco, biedronka, geant gdzie kupię zupki, pieluszki dla córki i
prowiant dla nas ?
Pozdrawiam
F
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: sklepy z odzieżą IP: *.go.retevision.es 03.10.05, 16:31
      Czesc,co do zakupow ogolnych typu zywnosc,chemia,pieluszki to masz duzy wybor-
      Ahorra Mas,Dia,Lidl,Plus,Alcampo,Carrefour,Hipercor,Mercadona.Jesli chodzi o
      ubrania dla Ciebie i coreczki to moze-C&A,HM,ElCorteIngles,Benetton,Mango... .
      Niestety okres sezonowych obnizek na razie sie skonczyl,nastepne zaczna sie w
      styczniu,i na takich obnizkach mozna rzeczywiscie kupic cos fajnego za
      niewielka cene.Pozdrawiam
      • Gość: fifii Re: sklepy z odzieżą IP: *.gdynia.mm.pl 03.10.05, 18:14
        Dziękuję za odpowiedź, ElCortelngles to brzmi zupełnie obco, jakie to ubranka ?
        Pozostałe znam. A buty warto kupić w Hiszpanii ? Nie mam zimówek i tak sobie
        marzę , że może tam kupię :)
        • Gość: Ania Re: sklepy z odzieżą IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 16.11.05, 17:10
          Buty zimowe kupione tutaj nie beda zimowe w Polsce :(
    • Gość: 123 Re: sklepy z odzieżą IP: *.go.retevision.es 03.10.05, 18:55
      ElCorteIngles,to cos podobnego do Harrodsa w Londynie,ale tam tez mozna znalezc
      cos w przystepnej cenie,a jesli chodzi o buty to jest duzy wybor w sklepach i
      na pewno cos ciekawego znajdziesz.Ogolnie ceny sa bardziej przystepne na odziez
      i obuwie niz w Polsce.Pozdrawiam
    • portalegre Re: sklepy z odzieżą 04.10.05, 12:05
      Obawiam sie, ze wyprzedaze letnie w Hiszpanii juz sie zakonczyly niestety (jak
      bylam o tej porze w zeszlym roku to juz nie bylo).

Sklepy znajdziesz bez problemu - jest ich zatrzesienie na kazdym kroku.
    • Gość: Anna Re: sklepy z odzieżą IP: *.ztpnet.pl 04.10.05, 22:22
      Aktualnie w Barcelonie znajdziesz ubrania od zimowych jeszcze po letnie, czyli
      od klapek po kozaki:-) co do mega zakupow polecam niesmiertelny El Corte Ingles-
      mozesz sie tam ubrac 10000razy na 5000sposobow-jednak tam ceny sa raczej
      wysokie, ale jak dobrze poszukasz to napewno znajdziesz cos dla Ciebie. Poza
      tym jesli masz ochote na markowe ubrania to Barcelona pelna jest firmowych
      sklepow, wystarczy przejsc ulicami miasta-stoi jeden przy drugim. Co do Zary,
      to bardziej bym polecala Mango, ale to rzecz gustu. pozdrawiam,adios!:-)
      • Gość: fifii Re: sklepy z odzieżą IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.05, 00:15
        Dzięki Babeczki ! Zaraz sobie naniosę na mapkę Barcelony to Elcorteingles i
        inne polecane przez Was sklepy - życzcie mi owocnych łowów ;) Może coś złowie i
        będę się tym cieszyć po powrocie przekładając w domu w szafie z półki na półkę
        i wspominając wyjazd ;)
        pozdrawiam serdecznie
        F
    • olik35 Re: sklepy z odzieżą 17.10.05, 14:50
      Hej, przeceny miedzysezonowe sa, tylko ze juz sie wlasciwie skonczyly. Jesli
      chodzi o sklepy z ciuchami to polecam tez Mango, Don Algodon, Adolfo Dominguez,
      Massimo Dutti.
      W Hiszpanii nie ma Tesco ani Biedronki czy tez Geanta. Jest np. El Corte
      Ingles, Caprabo, Mercadona, Eroski...
      Aha, zobacz czy na obrzezach Barcelony jest Factory-tam mozna kupic ciuchy po
      obnizonych cenach (posezonowe obnizki).
    • Gość: maja Re: sklepy z odzieżą IP: *.toya.net.pl 17.10.05, 18:41
      taka turystyka to żenada
      • fifii Re: sklepy z odzieżą 18.10.05, 17:30
        Maja nie przesadzaj, to że mam ochotę kupić kilka fajnych hiszpańskich ciuszków
        absolutnie nie koliduje z obejrzeniem tańczących fontan tak przez Ciebie
        uwielbianych ;) W przeciwieństwie do Ciebie nie jadę z zorganizowaną wycieczką
        więc nie obawiaj się, że będę wagarować buszując po sklepach w trakcie gdy inni
        słuchają przewodnika. I przestań tak wszystkich strofować i pouczać na forum bo
        Twoje posty są często niegrzeczne i żałosne.
        Życzę więcej ogłady.
        F
        • Gość: maja Re: sklepy z odzieżą IP: *.toya.net.pl 18.10.05, 20:18
          gdzieś ty wyczytała o moim uwielbieniu do tańczońcych fontann? a na wycieczce
          zorganizowanej byłam ostatni raz w 8 klasie szkoły podstawowej
          • fifii Re: sklepy z odzieżą 18.10.05, 21:24
            uderz w stół a nożyce się odezwą...
            • Gość: maja Re: sklepy z odzieżą IP: *.toya.net.pl 19.10.05, 19:51
              nożyce się zapytały gdzie ty wyczytałaś o moim uwielbieniu do fontann.
              odpowiedzi się nie doczekały
              • Gość: betingo Re: sklepy z odzieżą IP: *.user.ono.com 21.10.05, 20:17
                Jesli chodzi o "corte ingles" to raczej drogi sklep. Ja nie mieszkam w
                Barcelonie(Majorka), ale raczej omijam ten sklep bo jest DROGI!!!! Poszukaj
                raczej malych sklepow ktorych pewnie w Barcelonie nie brakuje. Ja osobiscie
                jesli juz musze sie nastawic na wieksze zakupy to czekam na wyjazd do Polski i
                tam robie zakupy bo taniej.
                Pozdrawiam
                • Gość: Agnieszka Re: sklepy z odzieżą IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 16.11.05, 17:16
                  Mieszkasz w Hiszpanii i robisz zakupy w Polsce?
                  Ja kupuje w Corte Inglés. Nie jest taki drogi. Jest drozszy niz tanie sklepy,
                  ale nadrabia jakoscia.
                  • olik35 Re: sklepy z odzieżą 16.11.05, 18:09
                    Hej, Agnieszka, popieram cie w 100%. Nie mozna tez zapomniec, ze El Corte
                    Ingles oferuje ubrania drozsze i tansze. Do tych tanszych naleza np. Joven
                    El/Ella.
                    Ja bardzo lubie robic zakupy w sieci ich sklepow, wole zaplacic ciut wiecej,
                    ale miec chociaz ubranie dobrej jakosci.
                    • Gość: betingo Re: sklepy z odzieżą IP: *.user.ono.com 22.11.05, 22:22
                      Moze i macie racje ale nie "rajcuje" mnie noszenie ciuchow ktore maja i nosza
                      wszyscy. To dlatego robie zakupy w Polsce. A pozatym nie pisalam ze ubieram sie
                      w "lumpeksach".
                      pozdrawiam
                      • Gość: AF Co do sklepów 'mLodzieZowych' IP: *.bcn1.adsl.uni2.es 10.12.05, 17:50
                        Na ul. Girona miedzy Gran Via CC i Casp jest kilka typu 'outlet' z ciuchami,
                        ceny niewiele rooZniace sie od EL C.I. ktory wyzwoliL tak roozne opinie w tym watku, SHoppping Line sklepoow na Diagonal i okolic Pla.CATalunya - Portal d'Angel , Pas. de Gracia itd ...
                        Na Pla.Urquinaona jest PoloSur z moda kobieca i meska
                        i prawie obok cos dla maLych dzieci

contra gustos nada escrito.

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka