Gość: magda IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 22:01 kto byl w tym hotelu? Prosze napiszcie cos jesli cokolwiek wiecie!!! Pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afi77 Re: Condesa de la Bahia-Majorka 18.01.06, 10:08 ja jadę tam 26 maja, ale może ktoś już był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50kg Re: Condesa de la Bahia-Majorka IP: 213.25.39.* 19.01.06, 11:31 Ja też tam jadę 26 maja . z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
afi77 Re: Condesa de la Bahia-Majorka 19.01.06, 11:50 no to spotkamy się w samolocie, bo ja też lecę z Katowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Condesa de la Bahia-Majorka IP: *.iti.pl 27.01.06, 12:25 magda,tez planuje urlop w tym hotelu, niestety jest on pierwszy rok w necermannie (przynajmniej tym polskim) i biurach niewiele o nim wiedza. Dotarłam jedynie do wypowiedzi turystow zagranicznych, ktore sa bardzo rozne ... zreszta poczutaj sama www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g580312-d267051-r3893931-Condesa_de_la_Bahia-Puerta_de_Alcudia_Majorca_Balearic_Islands.html pozrd, iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddb2 Re: Condesa de la Bahia-Majorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:21 tutaj mozna ten hotel obejrzec www.grupobatle.com/lang/ca/ficha_hotel.php?id=24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Condesa de la Bahia-Majorka IP: *.kwsa.pl 10.05.07, 12:00 ja tez lece z mezem i 16 m-cznym synem do tego hotelu i tez bardzo bym prosila o wiecej opinii jezeli ktos mogłby sie podzielic swoimi wrazeniami.lecimy z K-c o godz.15.10 dnia 25 maja na 14 dni Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 PROŚBA 02.01.07, 23:16 Mam prośbę do tych co byli w ubiegłym sezonie w tym hotelu: podzielcie się swoimi opiniami!!!!! Nowy sezon się zaczyna, łatwiej będzie coś wybrać. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: PROŚBA IP: 62.29.253.* 10.05.07, 13:20 bardzo prosze :) Bylismy ze znajomymi w zeszlym roku w sierpniu. Wykuplismy ruletke, ktora okazala sie pokojami w odzielnym budynku obok hotelu (wczesniej szczegolowo wypytylam co moze oznaczac ruletka i pani z neckermanna mowila ze w najgorszym przypadku pokoj z oknem na ulice lub na parterze - nie bylo mowy o oddzielnym budynku otwartym 24h dla wsztstkich...) czyli mieszkalismy poza hotelem w pokoju z widokiem na inny budynek. ogolnie warunki przyzwoite, czysto, jedzenie dobre, sniadania troche monotonne. ladna plaza. generalnie wyjazd udany czego nie moge powiedziec o przekazywaniu inforamcji przez biuro i "interwencji" rezydentki - ktora "nic nie moze - ona spyta w biurze" pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś