Gość: bogusia29 IP: *.master.pl 24.04.06, 11:29 Poszukuję opinii na temat tego hotelu oraz biura Euro90 z Jeleniej Góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renataum Re: Los Pinos 25.04.06, 21:49 Witam. Byłam w tym hotelu ale już kilka lat temu.Był przyzwoity przy samej plaży blisko i w samym centrum Santa Susanna. Z pobytu mam bardzo miłe wspomnienia dobre usytuawanie hotelu i przepiękna miejscowość. Zyczę udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogusia29 Re: Los Pinos IP: *.master.pl 26.04.06, 11:46 dzięki, bo coraz bardziej zaczęłam się obawiać czy dobrze wybrałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chuda Re: Los Pinos IP: *.pekao.com.pl 26.04.06, 13:23 Potwierdzam świetne usytułowanie. Jedyne mankamenty to mały basen i brak klimatyzacji. Nie bierz pokoji na najwyższym piętrze, od dachu tak grzeje, że nie da się wytrzymać. Nam taki wlepili, ale po dwóch dniach negocjacj udało mi się dostać pokój na II piętrze. Byłam tam 6 lat temu być może od tego czasu coś się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogusia29 Re: Los Pinos IP: *.master.pl 14.05.06, 12:19 Mówisz, że fajny hotel-to może uzasadnij dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś