Gość: sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:28 witam, mam problem, nie uda mi się wyrobić paszportu do mojego urlopu, nie orientujecie się może czy jest szansa wyjechać na dowód osobisty. będę wdzięczna za pomoc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hi-szpan Re: wyjazd na dowód??? IP: 5.6.2D* / *.gruposantander.com 21.07.06, 10:38 To chyba dosyc oczywiste, przeciez jeszcze jestesmy w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: wyjazd na dowód??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:42 no pewnie ze wjedziesz,malo tego pewnie wogole nie bedziesz musial go pokazywac na granicy jak autem pojedziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: wyjazd na dowód??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.08.06, 14:12 No tak, ale gdy wsiadasz do samolotu, to chyba nie wazne ze jestesmy w UE i trzeba okazac paszport prawda? niewiem, dlatego tez prosze o info, bo autem napewno nie ma problemu, ale co z samolotem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: wyjazd na dowód??? IP: 193.239.220.* 01.08.06, 23:14 Nie ma znaczenia czy samolotem, czy pociagiem, czy na piechote, czy samochodem. W UE dowod wystarcza! Odpowiedz Link Zgłoś