Gość: kochaj_beti IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.06, 12:34 Ktory region jest najładniejszy i najciekawszy? Zamierzam sie wybrac do Hiszpanii w wakacje. Tylko nie wiem gdzie.. Majorka, Costa brava? A moze Lanzarote albo Fuerteventura ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kochaj_beti Re: Który region ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.06, 12:35 I jeszcze jakie sa mniej więcej ceny :) czy bardziej oplaca sie brac all czy hb :) z góry dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: Który region ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:10 I miejsce - bezwzględnie - Andaluzja - CUDEŃKO. II miejsce - Costa Brava III - wszelkie Kanary Majorkę mam w pogardzie. Nie podobała mi się na na wskroś ta niemiecka wyspa. Za dużo Niemców, nie lubię i już. Odpowiedz Link Zgłoś
ulti_x Re: Który region ? 03.01.07, 12:18 Dla ultwienia wyboru www.canalpatrimonio.com/ dla mnie Avila jest nr. 1 Ultu_x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Który region ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:29 Costa del Sol i Gran Canaria - to moi faworyci. Odpowiedz Link Zgłoś