Dodaj do ulubionych

opalanie bez stanika

IP: *.tvk.torun.pl 05.05.07, 00:51
czy spokojnie moge zdjadz stanik i spokojnie sie opalac bez spojrzen innych
turystow/turystek?
Obserwuj wątek
    • z-o-s-i-a Re: opalanie bez stanika 05.05.07, 00:54
      Zależy gdzie chcesz ten stanik zdejmować :)
      • aka10 Re: opalanie bez stanika 05.05.07, 11:02
        No,i zalezy jak wygladasz ;-)
        • xulu Re: opalanie bez stanika 05.05.07, 12:36
          na costa brava możesz zdjąć spokojnie i niewstydząc sie opalasz swoje "skarby"
          bez żadnego wstydu.
          zapewniam cię ze nikt ci nic nie powie ,no chyba ze _masz co pokazać_
          • z-o-s-i-a Re: opalanie bez stanika 05.05.07, 16:12
            xulu napisał:
            > na costa brava możesz zdjąć spokojnie

Na plaży i przy basenie to tak, ale już na przykład jak komuś przyjdzie na myśl
            poopalać się w jakimś parku na trawce, to pewnie będą się bardziej patrzyć ;-)
    • Gość: anka Re: opalanie bez stanika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 15:20
      wiesz, w różnych miejscach w Hiszpanii bywałam i wszędzie były panie topless.
      ja też kilka razy byłam tam topless, nikt się nie gapił i nic nie mówił,
      pokazać raczej nie mam czego bo dwojkę wykarmiłam moim biustem, ale olałam to o
      czuła się fajnie. bywały dziewczyny z naprwdę ładnymi biustami i też bez emocji
      większych..... no i niestety widziala też parę hiszpańskich "kaszalotów"
      topless, starszych i potwornie tłustych kobit, one to już sie wcale nie
      krępowały niestety
    • albertino74 Re: opalanie bez stanika 05.05.07, 17:53
      witam obecnie jestem w Deni opalanie toples to normalna sprawa i nikogo to nie
      dziwi wiec smialo ja jestem za jesli jest co pokazac to czemu nie pozdrawiam
      Robi
      • xynka Re: opalanie bez stanika 05.05.07, 22:32
        Popieram poprzedników!! Pierwsze dwa dni wahałam się, czy ściągnąć stanik, czy
        nie, jednak 3 dnia jak widziałam jak nawet właśnie jakieś "tłuste kaszaloty",
        często starsze bez skrępowania opalają się bez, to też tak zrobiłam i czułam
        się świetnie- tak swobodnie i przynajmniej równomiernie opalona byłam!:)
    • bemeta Najlepiej zapytaj Hojarskiej..... 06.05.07, 10:49
      Jak w temacie....
      Przyjemnego opalania,
      bart
    • Gość: k60 Re: opalanie bez stanika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 22:09
      Bardzo proszę reklama polskich biustów i gnębienie niemieckich szkarad jak
      najbardziej pożądane.Rozsławiaj piastowski biust po plażach całego świata niech
      zaschłe niemry gryzą swój bezwstyd w pokorze.
      • Gość: hiszpanhiszpanka Re: opalanie bez stanika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 15:00
        Proponuję ściągnąć również dolną część kostiumu . Zainteresowanym podam namiary
        na plaże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka