Gość: renata34 IP: *.tvk.torun.pl 05.05.07, 00:51 czy spokojnie moge zdjadz stanik i spokojnie sie opalac bez spojrzen innych turystow/turystek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z-o-s-i-a Re: opalanie bez stanika 05.05.07, 00:54 Zależy gdzie chcesz ten stanik zdejmować :) Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: opalanie bez stanika 05.05.07, 12:36 na costa brava możesz zdjąć spokojnie i niewstydząc sie opalasz swoje "skarby" bez żadnego wstydu. zapewniam cię ze nikt ci nic nie powie ,no chyba ze _masz co pokazać_ Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: opalanie bez stanika 05.05.07, 16:12 xulu napisał: > na costa brava możesz zdjąć spokojnie Na plaży i przy basenie to tak, ale już na przykład jak komuś przyjdzie na myśl poopalać się w jakimś parku na trawce, to pewnie będą się bardziej patrzyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: opalanie bez stanika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 15:20 wiesz, w różnych miejscach w Hiszpanii bywałam i wszędzie były panie topless. ja też kilka razy byłam tam topless, nikt się nie gapił i nic nie mówił, pokazać raczej nie mam czego bo dwojkę wykarmiłam moim biustem, ale olałam to o czuła się fajnie. bywały dziewczyny z naprwdę ładnymi biustami i też bez emocji większych..... no i niestety widziala też parę hiszpańskich "kaszalotów" topless, starszych i potwornie tłustych kobit, one to już sie wcale nie krępowały niestety Odpowiedz Link Zgłoś
albertino74 Re: opalanie bez stanika 05.05.07, 17:53 witam obecnie jestem w Deni opalanie toples to normalna sprawa i nikogo to nie dziwi wiec smialo ja jestem za jesli jest co pokazac to czemu nie pozdrawiam Robi Odpowiedz Link Zgłoś
xynka Re: opalanie bez stanika 05.05.07, 22:32 Popieram poprzedników!! Pierwsze dwa dni wahałam się, czy ściągnąć stanik, czy nie, jednak 3 dnia jak widziałam jak nawet właśnie jakieś "tłuste kaszaloty", często starsze bez skrępowania opalają się bez, to też tak zrobiłam i czułam się świetnie- tak swobodnie i przynajmniej równomiernie opalona byłam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Najlepiej zapytaj Hojarskiej..... 06.05.07, 10:49 Jak w temacie.... Przyjemnego opalania, bart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k60 Re: opalanie bez stanika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 22:09 Bardzo proszę reklama polskich biustów i gnębienie niemieckich szkarad jak najbardziej pożądane.Rozsławiaj piastowski biust po plażach całego świata niech zaschłe niemry gryzą swój bezwstyd w pokorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpanhiszpanka Re: opalanie bez stanika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 15:00 Proponuję ściągnąć również dolną część kostiumu . Zainteresowanym podam namiary na plaże Odpowiedz Link Zgłoś