Dodaj do ulubionych

BIURA PODRÓŻY - Pytanie???

IP: *.toya.net.pl 02.08.03, 21:36
Mam problem, nie wiem które biuro podrózy jest najlepsze jeżeli chodzi o
Hiszpanie, pomóżcie napiszcie jakie waszym zdaniem jest najlepsze biuro
podróży, chodzi o wycieczki autokarowe do Costa Brava, obojetnie jakie
miasto, ale która firma jest najlepsza? Napiszcie swoje przykłady, wymieńcie
wady i zalety, może nawet opiszcie swoją przygodę z tym biurem. Czekam na
wasze wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? IP: 213.199.204.* 04.08.03, 11:36
      Byłam w Hiszpanii z Rainbow Tours w miejscowości Blanes w hotelu Esplendid.
      Była to wycieczka 13 dniowa ze zwiedzaniem po drodze takich miejsc jak Nicea,
      Monte Carlo, Cannes( to w drodze do Hiszpanii) a z powrtotem przejazd przez
      Szwajcarię i zwiedzanie Genewy. Na miejscu wycieczki fakultatywne. Po drodze
      nie było żadnych przykrych niespodzianek, zakwaterowanie w hotelach klasy
      turystycznej. Na miejscu w hotelu*** bardzo przyjemnie, czysto, miła obsługa.
      Duży basen otwarty i kryty, kort tenisowy. Śniadania i kolacje w formie
      szczedzkiego stołu. Natomiast wyjątkowo nie trafiona rezydentka. W moim pokoju
      wysiadła klimatyzacja, kilkakrotnie informowaliśmy o tym ową Panią, niestety
      nic w tej sprawie nie zrobiła, trzeba było samemu załatwiać naprawę z recepcją
      (na szczęście można było dogadać się po angielsku) W katalogu napisane jest, że
      hotel stoi 200m. od plaży w rzeczywistości jest znacznie dalej. Przewodniczka
      była nieprofesjonalna, ponieważ wszystkie informacje odczytywała z kartki.
      Jednak jeżeli chesz coś zwiedzic to wycieczka z Rainbowu to gwarantuje.
      • Gość: zainteresowany Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? IP: *.toya.net.pl 04.08.03, 12:54
        Dzięki za propozycję. :-)
        • Gość: Magda Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? IP: 213.199.204.* 04.08.03, 13:04
          Nie ma za co ;) Rainbow Tours na ogół ma dobre wycieczki byłam z nimi we
          Włoszech i nie nażekałam, natomiast wyjazd do Blanes z tym biurem to na własną
          odpowiedzialność, bo może się okaże że nie bedzie tak źle a moze być jeszcze
          gorzej :) Pozdrawiam
          • Gość: el. Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 17:39
            Myslę, ze Open Travel Group robi równie dobre imprezy autokarowe do Hiszpanii.
            Wrzucę Ci jeszcze link na forum OPG:

www.opentravel.pl/lato/main.php

Przyjemnej lektury ;)

Pozdrawiam, el.
            • Gość: morawa Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 18:34
              bylem na costa brava z biurem Euro 90 travel z Jeleniej Gory polecam wszystko
              zralizowane zgodnie z umowa zero problemow,kompetentny rezydent itp
          • znawca3 Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? 21.08.03, 13:28
            o Madzia z konkurencji Rainbow Tours ??

polecam Rainbow Tours wszystkim, a szczególnie tym którzy jadą/lecą do
            Hiszpanii - mają w ofercie 2 regiony Costa Brava autokarem i Costa del Sol
            samolotem
            byłem i tu i tu i było super !!!

aha więcej na www.rainbowtours.pl
            • helmuts Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? 21.08.03, 14:05
              znawca3 napisał:

> o Madzia z konkurencji Rainbow Tours ??
              >
              > polecam Rainbow Tours wszystkim, a szczególnie tym którzy jadą/lecą do
              > Hiszpanii - mają w ofercie 2 regiony Costa Brava autokarem i Costa del Sol
              > samolotem
              > byłem i tu i tu i było super !!! jako rezydent tego biura
              >
              > aha więcej na www.rainbowtours.pl
            • Gość: Magda Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? IP: 213.199.204.* 24.08.03, 13:35
              > o Madzia z konkurencji Rainbow Tours ??

Nie jestem z żadnej konkurencji tylko podróżuje z różnymi biurami. W Hiszpanii
              było tak a nie inaczej, natomiast we Włoszech całkiem przyjemnie i jak juz
              pisałam podczas wycieczek z Rainbow można dużo zwiedzić, na Italie nie
              nażekałam.
              • Gość: marcin Biuro Fischer!!! SUPER!! IP: *.univ.gda.pl / 192.168.1.* 29.08.03, 12:36
                Rok temu byłem z Czeskim biurem Fischer na Majorce,(kilka odziałów w Polsce)
                Servis super, to bylo last minute za 800Zl, hotel 3* HB, samolot z Pragi,
                naprawede za takie wakacje musiałbym dać z 1600 z Polskim biurem, mają
                transfery z Wrocławia, Katowic i Krakowa i inncyh na lotnisko w Pradze i
                Ostrawie, POLECAM! www.fischer.com.pl
                • znawca3 fiszer?? a cio to je?? 29.08.03, 13:46
                  no pewnie - kolejny pepikolubny pracownik fiszera...
                  800 zł, koleś bajer ten nie przejdzie - tu nie ma naiwnych....
                  • m0nk Re: fiszer?? a cio to je?? 31.08.03, 10:08
                    znawca jak zwykle osmiesza sie "zatrudniajac" wszystkich turystow u
                    konkruencj. ponieaz nie mam ochoty na powtorna polemike o niczy, bo do tego
                    sprowadza sie ta konwersacja, moge udzielic informacji prze email - bylem 2
                    razy z open (wczesniej delta) i wrocilem zadowolony. pozdr.
                    • Gość: Wiesia Re: fiszer?? a cio to je?? IP: *.gv.shawcable.net 15.12.03, 07:49
                      monk,
                      wybieram sie do Hiszpani (3 osoby dorosle i dziecko) i szukamy dobrej ceny na
                      nasza wycieczke
                      prosze przeslij mi wiecej informacji na e-mail
                      wieslawa2004@yahoo.ca

Dzieki
    • malylos Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? 06.01.04, 21:43
      A nikt nie jeździ z Orbisem? Ci to przynajmniej nie upadną.
      • Gość: Goselka Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 02:25
        Jak to nie upadną?! Wystarczy obejrzeć katalog orbisu na lato 2004 z wyjazdami
        autokarowymi. Tragedia. Proponują wyjazd do Canet de Mar. Co to za wiocha?
        Szukając info w internecie o Canet przekonałam się, że nie ma innego określenia
        na to miejsce.
        • Gość: edi Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 11:28
          jesli chodzi o oferte na hiszpanie autokarem - to bardzo dobre oferty mialo BP
          Matuszek, Krakowskie Biuro Orlando Travel, tanie i fajne hoteliki ma Triada
          (maja tez samolotem)...
          zalezy na czym ci zalezy czy na dobrej zabawie i niskiej cenie czy na super
          standardfzie - wiaze sie to z wyzsza cena...na pocieszenie moge napisac ze
          hiszpania jest krajem gdzie jest najlepszy standard hoteli** sa juz bardzo
          przyjemna.. pozdrawiam :)))
          • mm_s Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? 29.02.04, 14:48
            Hej
            jeśli chodzi o dobry i bez przykrych niespodzianek pobyt wypoczynkowy, to ja ze
            swojej strony mogę jak najbardziej polecić biuro z Jeleniej Góry, które od
            wielu już lat organizuje wyjazdy do Hiszpanii. Sama korzystałam z usług tego
            biura, wszystko było tak, jak należy, rezydent rzeczowy i bardzo sympatyczny,
            pomocny w każdej sprawie. Byłam w Lloret de Mar, hotel Clipper ( niestety
            oferta tego hotelu dostępna jest teraz jedynie w ofercie biura Matuszek z
            Krakowa-też dobry partner ), byłam w pełni zadowolona. Adres internetowy biura
            www.euro90-travel.pl - ceny przystępne i nieznacznie się zmieniły od 2000 roku
            ( kiedy ja korzystałam z ich usług ) Polecam.
            Pozdrawiam
            mm's
        • Gość: hania Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? IP: 5.5.* / 80.58.51.* 27.08.04, 10:15
          a nie pomyslalas,ze niektorzy wlasnie szukaja spokojnego miejsca zdala od
          zgielku turystycznych molochow!!?nam sie tam bardzo podobalo.A po wrazenia
          mozna podjechac w 6 min do Calelli.
    • nurek99 Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? 29.02.04, 17:09
      Nie wiem, które jest najlepsze, ale wiem jedno Ecco Holiday jest najgorsze.
      Byłem raz z Vingiem (wszystko OK zgodne z umową), 5x ze Scan Hoilday (też nie
      ma sie czego czepić) i 1x z Triadą (dostaliśmy to, na co byliśmy przygotowani,
      więc OK). Za to Ecco - totalna klapa, nawet region turystyczny się nie zgadzał,
      wywieżli 100 km dalej, niz wynikało z umowy.
    • Gość: Yola Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:54
      To zalezy który region Hipsznii Cię interesuje.Ja byłam z Itaką i Sindbadem w
      hotelu ALhambra, miejscowość Santa Susanna na Costa del Maresme- 50 km na
      północ od Barcelony, polecam.Dober biuro -takie opinie słyszałam od kilku
      osób : Matuszek z Knurowa.Wiecej info na gg:3293024.
    • olany_klient Re: BIURA PODRÓŻY - Pytanie??? 30.08.04, 13:58
      Gorszego niż biuro Funclub na pewno nie ma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka