Dodaj do ulubionych

Hotel Alhambra, Santa Susana

IP: *.chello.pl 26.06.08, 23:03
Kochani! Ja jadę z kolegą na początku sierpnia, 2 tygi. Mam pytanie a propos:
1. laptopa: czy może go tam gdzies bezpiecznie przechować? Trochę się naczytałam, ze w tym hotelu i ogólnie w tym rejonie kradną i że sejf niezbędny, ale wiem, ze nie zmieści się do niego laptop, zbadałam sprawę... Co mi radzicie? Mój lap jest dość spory :/ Myślałam o walizce na kłódkę, ale zastanawiam się, czy jak złodziej znajdzie zamkniętą to się nie połasi i nie przepiłuje czy coś :/ No i w ogóle jak to możliwe, że się włamują do pokoi? :| Poradźcie coś proszę.
2. Jeszcze mam pyt. odnośnie plaży: czy jest na tyle kamienista (bo ludzie pisali, ze jest), że nie da się wytrzymać na ręczniku? Bo placic tyle kasy za lezak to zdeka przegiecie ;)
3. I łóżka. Czy są małżeńskie czy osobne?
4. Czy np. w pokojach lub do zdobycia jest żelazko?
5. Czy w pobliżu jest ping-pong lub w hotelu?
6. Jakie wycieczki łatwo stamtąd sobie zorganizwoać, a jakie można (warto) wykupić?
7. Jak z pogodą/klimą? Czy na zewnątrz da się wytrzymać, czy klimatyzacja w pokojach, jak i w innych pomieszczeniach klimatyzowanych w Hiszpanii spełnia swą funkcję?
8. Gdzie brać pokój, jeśli chcę się choć trochę przespać ;)
Kurcze, sorry, wiem, że 100 pytań, ale chciałabym, żeby wyjazd był udany ;) Choć i tak to wszystko na wariata w sumie i nadal nie wierzę, że jadę... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: michall Re: Hotel Alhambra, Santa Susana IP: 80.54.155.* 26.06.08, 23:18
      odpowiedzialem ci na wszystkie pytania w poprzednim poscie
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=79424405&a=81392677
      • Gość: poleczka Re: Hotel Alhambra, Santa Susana IP: *.chello.pl 27.06.08, 13:12
        Bardzo Ci dziękuję za szczegółowe odpowiedzi :) Jak coś jeszcze będzie nie nurtować, to na pewno zapytam ;p Czekam również na opnie innych, zwłaszcza na temat kradzieży. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka