Dodaj do ulubionych

MyramarCastleBeach czy ElPuerto

IP: *.centertel.pl 30.07.09, 07:42
Witajcie,nie moge się zdecydować na hotel, interesują mnie te dwa w Fuengirola
może ktoś wrócił właśnie i mógłby napisać jak wygląda hotel rzeczywiście, czy
nie ma robactwa,obskubanych ścian,jak żarełko?? Skłaniałabym się bardziej ku
Myramar....
Obserwuj wątek
    • Gość: lola68 Re: MyramarCastleBeach czy ElPuerto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 14:00
      Byłam w Myramar rok temu, w czerwcu na last minute , 2 posiłki dziennie, 1020 zł od osoby, ITAKA, linie Eurocypria. Hotel położony jest w drugiej lub trzeciej linii od brzegu, ale ja uważam to za pewną zalete, bo choć nie ma widoku na morze, to nie ma tez nieustannego hałasu otwartych lokali i dyskotek. Sam Myramar składa się z 3 wysokich budynków, wszystkie maja windy i bardzo ładnie urządzone pokoje. To naprawdę standard hotelowy!Mieszkaliśmy - 2 osoby - w apartamencie złożonym z dwóch pokoi: sypialnia oraz jadalnia z aneksem kuchennym; z sypialni widok na basen, przy aneksie kuchennym balkon z krzesłami i suszarka. Meble drewniane, w aneksie wszystkie naczynia, garnki, lodówka, sztućce. Piękna łazienka, duża, z białymi kafelkami, białę rczniki, całość codziennie sprzątana. Ogromny basen, brodzik dla maluchów, leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie; bar, krzesełka, animacje. W barze, recepcji tez ładne mebelki ,np. krzesła projektu Starcka. Na terenie hotelu restauracja, nowoczesny bar, kort tenisowy, mini golf, plac zabaw dla dzieci. Smaczne jedzenie(Bufet), także słodycze, gorące dania do wyboru, sałatki, owoce, choć ja nie miałm opcji all inclusive. Obok hotelu mała rzeczka z mostkiem i możliwośc obserwacji rybek, żółwi i innych stworzonek. Do morza naprawdę blisko, spacerek wśród innych hoteli, i po drodze mały zameczek na wzgórzu, jeśli komuś chce się tam wspiąć i zajrzeć. Sama Fungirola to urocze miasteczko, jest tam piękne ZOO i dworzec, z którego można dotrzec w dowolne miejsce. Polecam wyprawę do Sea Life i innych parków zwierzęcych, Gibraltar np. z hotelu ( taniej kilkanaście euro), Maroko, Granadę etc. Na miejscu tez nie będziecie sie nudzić. W sierpniu w Hiszpanii są "rebajas" czyli wyprzedaze, a obok hotelu zajduje sie wielkie centrum handlowe i znane marki. Kazdy więc znajdzie cos dla siebie. Poecam tez odwidzenie Marbelli, gdzie swoje rezydencje i jachty maja wielcy tego świata. Pozdrawiam,a fotki mogę przesłać z prive'a: lola68@autograf.pl
      • Gość: ewik Re: MyramarCastleBeach czy ElPuerto IP: *.chelmnet.pl 03.08.09, 17:35
        Dzięki wielkie za opis,trochę się przestraszyłam jak przeczytałam gdzieś że w
        myramar pełno pluskiew podgryza turystów w nocy,ale mam nadz. że to tylko
        ogólnie niezadowolony klient opisał:)) Też czycham na last minut bo widzę że
        ceny w biurach spadają. pozdrawiam,
        • Gość: pel Re: MyramarCastleBeach czy ElPuerto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 00:17
          Miasteczko super, ale dla 40+, dużo Angoli, puby itp., ale oba
          hotele marne :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka