Dodaj do ulubionych

PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS

IP: *.wod-kiel.com.pl 02.01.04, 13:40
Jesli ktoś był w tym hotelu prosze o informacje. Chce polecieć tam z 2 letnim
dzieckiem w czerwcu. Jest to First Minute. Mam nie dużo czasu do
zastanowienia, wiec prosze o szybką odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.kielce.net.pl 20.02.04, 07:39
      Ponawaim pytanie, czy ktos zna ten hotel.
      • Gość: Magda Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.rrd.com 22.07.04, 13:07
        Hej
        ja byłam w tym hotelu rok temu. Hotel nie jest duży ale bardzo przytulny.
        Atmosfera która tam panuje jest wyśmienita. Właściele hotelu dbają o każdego
        gościa. Pokoje nowe i czyste, posiłki bardzo obfite.Ja miałam pokój z widokiem
        na morze.Jedyny minus - brak klimatyzacji. Ja byłam we wrześniu wiec mi to nie
        przeszkadzało.Gorąco polecam ten hotel - 25m do plaży.
    • Gość: gosc Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.user.ono.com 21.02.04, 01:43
      Witam mam stronki z tym Hotelem ale po Hiszpansku jesli cie interesuje to daj
      znac.
      • aniapatryk Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS 23.02.04, 08:39
        Możesz podać adres, co prawda po hiszpaniu ni w ząb nie umiem.
        Ania
    • mgurniak Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS 26.02.04, 07:53
      hej mozesz podac ile musisz zaplacic za to? i z jakiego biura ?
      • Gość: as Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.kielce.net.pl 26.02.04, 13:32
        Jadę ze Scan Holiday. Rezerwowałam w styczniu. Cena katalogowa to 654 Euro od
        osoby na 2 tygodnie. Od tego mam 12 % zniżki. I wpłacałam zaliczkę w wysokości
        20%. Dalej wpłacam 40 dni przed odlotem. Jeśli Euro będzie droższe w maju i
        wtedy wpłacę resztę po cenie tańszej tak jak płaciłam zaliczkę. A jeśli Euro
        będzie znów tańsze niż wtedy kiedy płaciłam zaliczkę płace po tej niższej
        stawce.
        Pozdrawiam ania
        • Gość: Tucia Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.gdynia.mm.pl 03.03.04, 14:43
          Bylam w Paguera kilka lat temu,w hotelu BAHIA.Jest to hotel 4-
          gwiazdkowy,nieduzy,niezwykle kameralny.Bylismy zachwyceni.A sama miejscowosc
          jest cudowna.Wszedzie blisko,okolica godna polecenia.Radze pojechac,bo
          warto.Hotelu o tej nazwie nie pamietam,ale mysle ,ze nie powinno byc zle.Zycze
          udanego urlopu.
          • mika_forum Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS 21.07.04, 12:57
            Hej, czy byliscie moze w tym hotelu (Flor los Almendros lub w Hostel Neptuno -
            waham sie pomiedzy nimi...
            Czy lepiej na Majorce wziasc HB, czy tylko sniadania. Czy w Paguerze sa fajne
            restauracje i ile kosztuje obiad?
            • Gość: Laura Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 08:59
              jak znasz niemiecki to tu mozesz sobie o obu hotelach poczytac:
              www.holidaycheck.de/hotel-Paguera_hotel++Flor+Los+Almendros-hid_34546-anz_mb.html
            • Gość: Laura Re: PAGUERA - Neptuno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:06
              www.holidaycheck.de/bericht-Spanien_hotel+Neptuno-id_183723-anz_mb.html
              ten jest lepiej opisywany (pod wzgledem obslugi i czystosci pokoi, ale polozony
              jest przy (lub nad) resturacja z rybami, wiec jesli ci ten zapach nie
              przeszkadza... ;) poza tym- nie ma basenu.

• Gość: dulay Re: PAGUERA - FLOR LOS ALMENDROS IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 28.07.04, 08:10
              Witam
              Byłem w hotelu Flor Los Almendros na początku lipca. Zdecydowanie polecam. Jest
              to mały, czysty hotel w cichym miejscu, blisko plaży i deptaku. Obsługa bardzo
              miła. Ja polecam wykupienie obiadokolacji, ponieważ w barach i restauracjach
              jest zdecydowanie za drogo. Posiłki są w formie bufetu, napoje do obiadokolacji
              płatne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka