anik00 12.05.10, 22:01 Czy ktoś wypożyczał samochód w tej firmie ? Wychodzi najtaniej, ale nie wiem czy rzeczywiście wszystko jest ok ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robak Re: enterprise rent a car IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 12.05.10, 23:04 Co dokladnie nie jest OK? To dobra firma, wiele razy tam wypozyczalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: enterprise rent a car IP: *.enterpol.pl 13.05.10, 18:52 Ja w tamtym tygodniu pożyczałem w LA. Wszystko było OK.Wcześniej zrobiłem rezerwację na samochód klasy Compact, okazało się że czeka na mnie mini van. Policzyli sobie za niego dziennie 38$+30$(ubezpieczenie)+9$(fotelik)+TAX co dało ok 80$. Co zauważyłem trochę naciągają na paliwie. Jak odbierałem samochód moje podejrzenie wzbudziła wskazówka ze stanem na 3/4. Facet oczywiście się zarzekał że to FULL. Dla świętego spokoju pojechałem na stację weszło niecałe 2 galony benzyny. Zresztą przy tak tanim paliwie nie ma na to co zwracać uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta2003 Re: enterprise rent a car IP: *.nyc.res.rr.com 15.05.10, 01:52 A ja kupilam w tej firmie roczny samochod. Bo taka maja policy: do sprzedania po roku uzywania, albo 30tys.mil. Byla to bardzo udana transakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghf Re: enterprise rent a car IP: *.187-72.tampabay.res.rr.com 15.05.10, 03:19 ....niech cie bog blogoslawi jesli nie stac cie na nowy.....oby sluzyl choc to troche watpliwe - czy zauwazylas jaka dostatas "gwarancje" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ołówek Re: enterprise rent a car IP: *.152.141.124.dsl.dynamic.eranet.pl 15.05.10, 21:40 A co to bezbożniku powołujesz sie na Boga , ktory ''widzac'' twoje post - zapewne zaprasza cie do swoich owieczek . Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: enterprise rent a car 17.05.10, 21:21 Enterprise jest jedna z najwiekszych rental firm w USA. Duzo osob o tym nie wie ale Enterprise jest wlascicielem National i Alamo. Spoko firma, najlepsze ceny maja w punktach poza lotniskami. Jezeli bedziesz miec okazje wypozyczyc z punktu poza lotniskiem to mozesz oszczedzic do 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik00 Re: enterprise rent a car IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 22:37 Dzięki! Faktycznie w mniejszych miejscowościach taniej - po kikudniowym pobycie w NYC zamierzam dojechać koleją do Stamford ( CT) i tam wypożyczyć samochód . A w kwestii ubezpieczenia dodatkowego wystarczy CDW czy coś jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
marzenab67 Re: enterprise rent a car 26.07.14, 13:19 Tak, wypozyczylam samochod w lipcu tego roku (2014) z lotniska w Warszawie i zaluje. Nie polecam tej firmy. Maja bardzo zle podejscie do klienta. Mialam problemy a odzyskaniem mojego depositu a samochod musialam zwrocic po dniu z powodu problemow z hamulcami. Zamienny samochod ktory mi zaoferowano byl mniejszy a za te same pieniadze. Nie polecam! Nie warto bolu glowy! Odpowiedz Link Zgłoś
luuuk11 Re: enterprise rent a car 10.08.14, 22:15 auto pozyczone w NYC, chcialem konkretny model i zapewnili mnie ze maja a na miejscu okazalo sie ze jest troche inny ale tej samej klasy wiec generealnie ok. Koniecznie kup ubezpieczenie wylaczajace JAKOKOLWIEK Twoja odpowiedzialnosc (rysy, wypadki, kradziez). Dokladnie obejrzyj auto z pracownikiem, mi przy odbiorze znalazl ryse ktorej nie wychwycilem wczesniej na poczatku ale jako ze mialem to ubezpieczenie nic mnie nie interesowalo. Z wszystkim wyszlo 110$/doba za mid size car, kupowane z dnia na dzien, konieczna karta kredytowa to zabezpieczenia depozytu. Ogolnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś