adam.sad 12.10.14, 22:02 Chcę przedostać się z Kanady do USA. Jeśli ktoś wie kto mógłby mi w tym pomóc to proszę o jakieś info. ZAPŁACE. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zas_ale_pyra Re: Z Kanady do Usa 13.10.14, 05:29 adam.sad napisał(a): > Chcę przedostać się z Kanady do USA. Jeśli ktoś wie kto mógłby mi w tym pomóc t > o proszę o jakieś info. ZAPŁACE. Dzięki Najprościej pokazać kanadyjski paszport. Pieniądze proszę przekazać na moje konto w Chase. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.sad Re: Z Kanady do Usa 13.10.14, 11:17 Mam tylko Polski paszport i do tego bez wizy. Szukam przewoźnika. Odpowiedz Link Zgłoś
da48 Re: Z Kanady do Usa 27.10.14, 17:35 hi Witam. Obecnie gdzie sie znajdujesz w Kanadzie?Tez mam tego typu problem a mianowicie w znalezieniu przewoznika. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Z Kanady do Usa 25.11.14, 02:10 znajomy mieszka w Seattle ale codzinnie jezdzil do Vancouver do pracy wiec go na granicy wszyscy znali. i kiedy przewozl jednego izraelczyka w bagazniku... Odpowiedz Link Zgłoś
willow73 Re: Z Kanady do Usa 16.12.14, 23:38 udalo sie chlopaki ?tak czy tak dajcie znac,bede mial w lutym ten sam problem,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adalbertox Re: Z Kanady do Usa 05.02.15, 10:02 willow73 - udało ci się cos konkretnego dowiedziec w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
adalbertox Re: Z Kanady do Usa 09.02.15, 14:28 mam podobny problem i za cholerę nie wiem jak go ugryźć, mozna się z Toba jakos skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś