Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:34 Hej!chcialabym sie dowiedziec jak dlugo czekaliscie na potwierdzenie wplaty, to z Usa. Ja wyslalam juz 3 tygodnie temu i nadal nie dostalam i juz zaczynam sie martwic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: DV- 2005 oplata 12.12.04, 10:17 hm dziwne,oplate wnosisz w Ambasadzie Warszawa(dv-2005)..a gdzie to wyslalas? lepiej skontaktuj sie z tej sprawie z Ambasada..: The cost of each immigrant visa application processing is $335. Schedules of fees are posted in all Consular offices and should be consulted, as fees are subject to change without notice. Fees must be paid by or on behalf of each intending immigrant, regardless of age, and are non-refundable. They may be paid in U.S. dollars or Polish zloty equivalents at the current Embassy exchange rate, which is adjusted periodically. Payment must be made in cash at the Embassy at the time an application is accepted or a visa is issued. lottery visa (DV) $335 processing fee + $100 DV processing fee = $435 poland.usembassy.gov/poland-pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: DV- 2005 oplata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:16 to wlasnie chodzi o te 100$, ktore trzeba bylo wyslac do Kentacky i wraz ze zwrotna koperta, a kiedy to wroci ponoc trzeba zabrac to do ambasady, no wiec ja czekam na potwierdzenie ale to nie przychodzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (OO=[][]=OO) Re: DV- 2005 oplata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:40 Droga Kasiu Coś Ci się konkretnie pokręciło ale jako strażak nie chcesz już pracować??? Może jednak nurkowanie? Górnictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
anima Re: DV- 2005 oplata 12.12.04, 13:09 Gość portalu: kasia napisał(a): > to wlasnie chodzi o te 100$, ktore trzeba bylo wyslac do Kentacky i wraz ze > zwrotna koperta, a kiedy to wroci ponoc trzeba zabrac to do ambasady, no wiec > ja czekam na potwierdzenie ale to nie przychodzi > pozdrawiam ktoś Cie oszukał; nie wysyla sie zadnych dularow do Kentucky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: DV- 2005 oplata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 20:16 Anima ,no wlasnie zadnych(ani kasy ani tez czekow),i to jest ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś